شناسایی ۱۷۸ ملک برای اجرای طرح مولدسازی

استاندار لرستان از شناسایی ۱۷۸ ملک در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سید سعید شاهرخی، امروز _ شنبه پانزدهم شهریور_ در جلسه کارگروه مولدسازی استان از شناسایی ۱۷۸ ملک در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد، ۷۹ ملک در محدوده شهری قرار دارد و ارزش کلی طرح‌های مرتبط با آن‌ها دو هزار و ۵۶۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی با اشاره به روند قیمت‌گذاری این املاک افزود: تا کنون ۵۹ ملک قیمت‌گذاری شده و ۷ ملک در مرحله ارزش‌افزایی قرار دارد، همچنین ۷ ملک به فروش رسیده و ۶ ملک دیگر به کارگروه ملی مولدسازی ارجاع شده که ارزش آن‌ها در مجموع یک هزار و ۶۳۰ میلیارد تومان است.

استاندار لرستان گفت: در حال حاضر ۶۶۰ میلیارد تومان از املاک در مرحله ارزش‌افزایی و ۲۶۰ میلیارد تومان نیز در فرایند قیمت‌گذاری قرار دارند.

شاهرخی با تاکید بر اینکه منابع حاصل از مولدسازی در راستای اجرای برنامه‌های راهبردی توسعه استان هزینه خواهد شد، تصریح کرد: بر اساس این برنامه، بسته‌های اقتصادی متعددی پیش‌بینی شده است؛ از جمله ملک خیابان مطهری برای اجرای پروژه کمربندی غربی، ملک زیبا کنار برای تکمیل ساختمان استانداری و دهکده المپیک برای بهسازی ورزشگاه تختی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: برای تأمین مالی این پروژه‌ها، منابع مختلفی همچون تسهیلات بانکی، صندوق توسعه ملی، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همچنین درآمد حاصل از مولدسازی اموال مازاد دستگاه‌ها که بر اساس مصوبه مجلس و تأکید دولت انجام می‌شود، در نظر گرفته شده است.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: ضروری است تمام ادارات استان با نگاهی جامع و بدون بخشی‌نگری، نسبت به شناسایی دقیق املاک مازاد اقدام کنند تا از فرصت مولدسازی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و متوقف‌شده به بهترین شکل استفاده شود.

کد خبر 902548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.