به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و بهنقل از روابط عمومی دادگستری استان، عباس پوریانی اظهار کرد: یک زندانی که بهدلیل ارتکاب قتل طی یک درگیری در رامسر به قصاص نفس محکوم شده بود، با تلاش دادستان رامسر، نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباسآباد در مجلس شورای اسلامی، رئیس زندان تنکابن و مسئولین شهرستان و همچنین پیگیری انجمن حمایت از زندانیان، با جلب رضایت خانواده مقتول، از دار مجازات رهایی یافت.
وی افزود: این اقدام خداپسندانه در آستانه میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و در راستای ایجاد صلح و سازش انجام و با کسب رضایت اولیای دم، پس از سه سال تحمل حبس، به آزادی زندانی منجر شد.
رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: بیشک، تلاش بیشائبه و شبانهروزی در جهت مصالحه و سازش، نقشی ارزنده و اثربخش در مسیر حل و فصل دعاوی و اختلافات و نیز ترویج فرهنگ عفو و گذشت در جامعه دارد.


نظر شما