آمار جنایت در قم ۷۰ درصد کاهش پیدا کرده است

فرمانده انتظامی استان قم گفت: از آنجایی که استان قم قطب معنویت و فرهنگ کشور است، هیچ‌گونه ناهنجاری، شرارت و درگیری را نمی‌پذیرد، بنابراین با تلاش‌های صورت گرفته در این راستا آمار جنایت در استان در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۴، ۷۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم، سردار محمدرضا میرحیدری در ویژه برنامه رسانه‌ای «برای قم» با اشاره به رویدادهای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار کرد: همانطور که در دوران دفاع مقدس شاهد هم‌افزایی و همدلی میان رزمندگان، مردم، نهادها و سایر دستگاه‌های اجرایی بودیم، در دوران جنگ ۱۲ روزه نیز این مسئله عیناً تکرار شد، به فرموده مقام معظم رهبری برداشتی که عده‌ای از صاحب نظران و مسئولان نظام از نسل جدید دارند، غلط است، اگر موقعیتی همچون دوران دفاع مقدس برای کشور به‌وجود آید، بدون شک شاهد درخشش این نسل برابر تهاجم دشمن و آسیب‌ها خواهیم بود.

وی افزود: همدلی و اتحاد تمام گروه‌های جامعه به‌ویژه جوانان عزیز کشور در دوران جنگ ۱۲ روزه و برابر زیاده خواهی‌های دشمن کاملاً ملموس بود، شهادت شجاعانه نظامیان ارتشی و سپاهی بیانگر داشتن غیرت دینی و دفاع از کشور است که در این جنگ به رخ دشمنان کشیده شد.

فرمانده انتظامی استان قم گفت: گشت‌های ایست و بازرسی در راستای جلوگیری از قاچاق سلاح و مواد منفجره برپا شد و آحاد جامعه با وجود معطلی در میان این ایست و بازرسی‌ها محبت و صبوری خود را به نیروهای نظامی ابراز کردند و با اطلاع دادن از وضعیت مشکوک خودروهای عبوری به دستگاه‌های امنیتی در برقرار نظم و امنیت کمک و همکاری شایانی از خود به نمایش گذاشتند.

میرحیدری با اشاره به دستاوردهای انتظامی در استان مطرح کرد: دستگاه‌های انتظامی برای تحقق اهداف از پیش تعیین شده نیازمند همیاری دستگاه‌های ذی‌الربط همچون استانداری هستند، از آنجایی که مسائل امنیتی استان نیز از دغدغه‌های استاندار جدید قم به حساب می‌آید، توانسته‌ایم با ایجاد وحدت و پای‌کار آوردن همه دستگاه‌های اجرایی به حفظ آرامش جامعه، کنترل جرایم، کاهش فاصله بین سطوح مختلف برسیم، حضور شخص استاندار در رویدادهای اجتماعی، دلسوزی و تلاش برای اصلاح افراد شرور در سطح استان نشان دهنده اهتمام وی به حفظ آرامش و امنیت استان است.

وی بیان داشت: از آنجایی که استان قم قطب معنویت و فرهنگ در کشور است، هیچ‌گونه ناهنجاری، شرارت و درگیری را نمی‌پذیرد، بنابراین با تلاش‌های صورت گرفته در این راستا آمار جنایت در استان در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۴، ۷۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

بازپروری اشرار در چرخه انتظامی استان قرار می‌گیرد

فرمانده انتظامی استان قم گفت: در راستای حفظ امنیت استان و توصیه‌های شخص استاندار، چرخه بازپروری در روند دستگاه‌های انتظامی استان قم قرار گرفت تا افراد گرفتار قانون‌شکن با کمک دستگاه‌های قضائی، بسیج و کانون‌های تربیت و اصلاح به جامعه بازگردند.

میرحیدری افزود: با تلاش‌های شبانه روزی صورت گرفته توسط پلیس پیشگیری، آگاهی، دستگاه‌های قضائی، دادستان و کنترل هوشمندانه سارقان و افراد سابقه‌دار، امنیت زائران حرم حضرت معصومه (س) و همشهریان قمی در مناسبت‌های مختلف همچون نیمه شعبان تأمین می‌شود، همچنین در این راستا تردد افراد سابقه‌دار، سرقت‌های منازل و کیف‌قاپی کاهش پیدا کرده است.

وی گفت: قرارگاه مبارزه با سرقت در استان به تصمیم شخص استاندار با هدف مواخذه دستگاه‌های متولی امنیت و کوتاهی آنان از حق و حقوق جامعه تشکیل شده است تا پاسخگوی کوتاهی امور در حق همشهریان قرار گیرند، نظارت بر بازار روز و کالاهای استوک در راستای جلوگیری از فروش و توزیع اموال سرقتی نیز از جمله اقدامات صورت گرفته است.

فرماندهی انتظامی استان قم بیان داشت: مردم تکیه‌گاه پلیس در جامعه هستند اما بعضاً از روی نبود آگاهی اقداماتی در جامعه به‌وقوع می‌پیوندد که امنیت استان را تحت شعاع خود قرار می‌دهد، خانه‌های مسافر که ساعتی و روزانه در اختیار افراد قرار می‌گیرد می‌تواند پناهگاهی برای افراد سابقه‌دار و مجرمان قرار گیرد.

میرحیدری تاکید کرد: از آنجایی که آمار جان‌باختگان در حوادث رانندگی با موتورسیکلت نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، از خانواده‌های گرامی تقاضا داریم از تهیه موتورسیکلت برای فرزندان و افراد فاقد گواهینامه رانندگی خودداری کنند تا حق و حقوق خود و دیگران را ضایع نکنند.

فرمانده انتظامی استان قم اعلام کرد: تعداد کلانتری‌های موجود در سطح استان قم همچون منطقه شیخ آباد پاسخگوی نیازهای همشهریان قمی نیست اما امیدوارم تا پایان سال مرحله تأمین زمین و احداث کلانتری به پایان برسد.

کد خبر 902096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.