آغاز تحول‌خواهی در دانشگاه‌ها با تمرکز بر چابکی و فناوری‌های نوین

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ضمن ابراز رضایت از میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان و بازخوردهای مثبت رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری، به تشریح دستاوردهای اصلی این اجلاس و برنامه‌های آتی وزارت علوم پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، حسین سیمایی امروز _پنجشنبه سیزدهم شهریور_ در حاشیه اختتامیه نود و نهمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در سالن شهید رئیسی دانشگاه بوعلی سینا و در جمع خبرنگاران، مهمترین دستاورد این اجلاس را "آغاز تحول‌خواهی در دانشگاه‌ها" با توجه به فناوری‌های نوین دانست.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه نباید یک نهاد بروکراتیک باشد، افزود: هدف دانشگاه تربیت نیروی متخصص، تولید دانش و ارتقای فناوری کشور و کسب مرجعیت علمی است. برای دستیابی به این هدف، فرآیندها باید ساد ه‌تر و سریع‌تر شوند و از پیچ و خم‌های اداری کاست.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن درخواست از تمامی همکاران در دانشگاه‌ها مبنی اینکه با درک شرایط دانشجویان، خدمات آموزشی و رفاهی را بهبود بخشند، از دانشجویان خواست تا دانشگاه و محیط آن را "خانه خود" بدانند و تأکید کرد: دانشگاه محل ترانزیت نیست، بلکه جایی برای ساخته شدن دانشجو است.

سیمایی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره ارزیابی وضعیت علمی همدان و نقاط قوت و ضعف آن، با اشاره به جایگاه رفیع شهر همدان در تاریخ تمدن ایران، از بزرگان این خطه به نیکی یاد کرد و به طور خاص از مرحوم دکتر اعتماد، دانشمند و نوآور برجسته، به عنوان بنیان‌گذار نهادهای علمی و میهنی از جمله دانشگاه و سازمان انرژی اتمی یاد کرد که تا آخر هم وفادار به منافع ملی ایران باقی ماند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دستور تسریع در توسعه محیط‌های ورزشی و رفاهی و راه‌اندازی کافی‌شاپ برای ۱۵۰۰ دانشجوی ساکن در یک خوابگاه خبر داد و در ادامه افزود: برخی کاستی‌ها در دانشگاه‌های همدان وجود دارد که اغلب با "جبران منابع مالی به خوبی و سرعت قابل حل هستند. هماهنگی‌های صورت گرفته برای بهبود وضعیت، به ویژه در خوابگاه دختران، در دستور کار است.

کد خبر 902024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.