توسعه زیرساخت‌های شهری از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری است

شهردار اراک گفت: توسعه زیرساخت‌های شهری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا محمودی صبح امروز _پنجشنبه سیزدهم شهریور _ در جلسه شورای معاونین و مدیران مناطق شهرداری با اشاره به افتتاح ۲۱ پروژه عمرانی، خدماتی، فرهنگی، ورزشی، تفریحی، گردشگری و ترافیکی به منظور ارتقای خدمات به شهروندان، اظهار کرد: مدیریت شهری همواره در تلاش ارائه خدمات به شهروندان بوده است که افتتاح این ۲۱ پروژه گویای این ادعا است.

وی افزود: شهرداری اراک با قدرت تمام و تلاش شبانه روزی به این رسالت خود ادامه داده و تمام تلاش خود را در ایجاد رضایت مندی و ارتقای سطح کیفی زندگی شهروندان به کار می‌برد.

شهردار اراک بر تلاش بی‌وقفه در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و تقویت هماهنگی بین بخشی تأکید و عنوان کرد: شهرداری اراک با تمام توان در مسیر ارتقای کیفیت خدمات شهری و رضایتمندی شهروندان حرکت می‌کند و همدلی و هماهنگی میان بخش‌های مختلف، رمز موفقیت در این مسیر است.

محمودی با اشاره به اهمیت اجرای به‌موقع پروژه‌های عمرانی در سطح شهر افزود: پروژه‌های در دست اجرا باید با جدیت بیشتری پیگیری و موانع احتمالی در کوتاه‌ترین زمان ممکن رفع شود.

وی گفت: توسعه زیرساخت‌های شهری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری است.

به گزارش ایمنا، در ادامه جلسه، هریک از معاونان و مدیران حاضر گزارش عملکرد حوزه‌های تحت مدیریت خود را ارائه دادند و مسائل و چالش‌های موجود مطرح شد. همچنین تصمیماتی در راستای افزایش هماهنگی درون‌سازمانی و بهبود فرایندهای اجرایی در نظر گرفته شد تا مسیر خدمت‌رسانی به شهروندان هرچه سریع‌تر و مؤثرتر ادامه پیدا کند.

کد خبر 901894

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهریار IR ۰۸:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
    0 0
    با سلام پارک شقایق در اراک جنب خیابان بوعلی سینا(انبار جهاد) با مساحت حدود ده هکتار، دو سه ساله پیاده روهای داخل و اطرافش موزائیک فرش شده و همه انها یا شکستن یا لق شدن بنحوی که وقتی با دوچرخه رد بشی صدای رگبار میده، پایه چراغ هاش جوری زنگ میزنند که هر سال باید رنگ بشن، سیستم آبیاری قطره ای اش که یه ساله اجرا شده یک در میان شیراش قطع و بلااستفاده میباشد، سر و صدای دستگاه های علف زن هر روز صبح تا غروب آسایش را از ساکنین گرفته، در حالی که سالها پیش که علف ها را قطع نمیکردن گلهای رنگارنگ وحشی زیبایی منحصر به فردی به این پارک میداد ولی الان هم از ان زیبایی خبری نیست هم صدای علف زن ها آسایش را از ساکنین صلب کرده. وسایل ورزشی اش شکسته و خراب شده و کسی به فکر تعمیر و یا جایگزنی اش نیست. در میدانگاهش یه حوض بزرگ بود که خرابش کردن و ویرانه اش هم چشم آزار است هم مزاحم پیاده روی مردم. نظافتش درست انجام نمیشه بنحوی که فلیتر و پاکت سیگار کنار نیمکت هاش بیداد میکنه، خلاصه اینکه هزینه های زیادی توی این پارک داره میشه ولی همه داره هدر میره و کسی هم پیگیر نیست که چرا بودجه مردم داره حرام میشه