هم‌افزایی صنعت فولاد کشور در نمایشگاه اصفهان

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان از آغاز به‌کار هفدهمین نمایشگاه تخصصی فولاد و متالورژی در اصفهان خبر داد و گفت: هم‌زمانی این رویداد با برگزاری همایش ملی متالکس، نقطه عطفی در مسیر هم‌افزایی صنعت فولاد کشور خواهد بود.

احمدرضا طحانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نمایشگاه فولاد و متالورژی که از دوازدهم تا پانزدهم شهریور سال جاری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان برگزار می‌شود، یکی از مهم‌ترین رویدادهای تخصصی کشور در حوزه فولاد و صنایع فلزی است.

وی افزود: این نمایشگاه چهار روزه فرصت ارزشمندی برای معرفی آخرین دستاوردها، فناوری‌ها و نوآوری‌های این صنعت به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان تاکید کرد: نمایشگاه سال جاری با حضور گسترده شرکت‌ها، فعالان و متخصصان صنعت فولاد برگزار می‌شود و بازدیدکنندگان می‌توانند از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۲۲:۰۰ در محل نمایشگاهی واقع در کمربندی شرق، بزرگراه استاد پرورش حضور یابند.

طحانیان با اشاره به همزمانی این نمایشگاه با همایش ملی متالکس تصریح کرد: این همایش طی روزهای دوازدهم و سیزدهم شهریورماه برگزار می‌شود و تمرکز اصلی آن بر پنل‌های تخصصی و موضوعات کلیدی صنعت فولاد است.

وی ادامه داد: برگزاری این همایش در کنار نمایشگاه، امکان تبادل دانش، ارائه تجربیات و ترسیم چشم‌اندازهای آینده صنعت را برای فعالان حوزه فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان هم‌زمانی این دو رویداد را یک استراتژی هوشمندانه خواند و بیان کرد: این هم‌افزایی نه‌تنها سبب می‌شود فعالان صنعت فولاد با محصولات و فناوری‌های نوین از نزدیک آشنا شوند، بلکه امکان حضور در پنل‌های علمی و بهره‌مندی از دیدگاه‌های متخصصان را نیز فراهم می‌آورد.

طحانیان گفت: این همگرایی می‌تواند به عنوان راهگشایی مؤثر برای ارتقای سطح صنعت فولاد کشور عمل کند.

وی تأکید کرد: اصفهان به‌عنوان قطب صنعت فولاد کشور، بهترین میزبان برای برگزاری چنین رویدادهایی است و نمایشگاه فولاد و متالورژی به‌همراه همایش ملی متالکس می‌تواند نقطه عطفی برای توسعه همکاری‌ها، جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید و ارتقای سطح علمی و صنعتی فعالان این حوزه باشد.

کد خبر 901879

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.