هفته وحدت فرصت مناسبی برای تقویت اتحاد مسلمانان است

نماینده ولی‌فقیه در کردستان گفت: هفته وحدت هر سال فرصت مناسبی برای برگزاری نشست‌ها و تبادلات علمی است که نقش موثری در تحکیم وحدت مسلمانان در جهان اسلام دارد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان درباره اهمیت هفته وحدت و جایگاه آن اظهار کرد: در سال‌های پس از انقلاب، همواره اتفاقات خوبی در زمینه وحدت رخ داده و هفته وحدت هر سال، فرصت مناسبی برای برگزاری نشست‌ها، کنفرانس‌ها و تبادل دیدگاه‌های علمی است که همه این‌ها در تقویت وحدت جهان اسلام نقش مهمی دارند.

وی افزود: اگر این تلاش‌ها و برنامه‌های وحدت آمیز نبود، بدون شک جهان اسلام با مشکلات بیشتری مواجه می‌شد.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: استان کردستان نیز ظرفیت بسیار بالایی در این زمینه دارد و تاکنون اتفاقات خوب و قابل توجهی رقم خورده است، اما به نظر می‌رسد هنوز جای کار زیادی باقی است و امیدواریم در آینده شاهد پیشرفت‌های بیشتر باشیم.

حجت‌الاسلام پورذهبی درباره اجرای مراسم مولودی‌خوانی در استان کردستان عنوان کرد: این آئین جمعیت زیادی را گرد هم می‌آورد و شیعه و اهل سنت را در کنار یکدیگر می‌نشاند و در این مجالس، مدح و ذکر و یاد پیامبر عظیم‌الشأن (ص) به شکلی بسیار تأثیرگذار اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: بنده خودم نیز در این جلسات شرکت می‌کنم و احساس می‌کنم که این مراسم‌ها باعث ایجاد همدلی و محبت میان آحاد مسلمانان می‌شود.

گرامیداشت ماه ربیع‌الاول با برگزاری مولودی‌خوانی در کردستان

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اهمیت ماه ربیع‌الاول در کردستان گفت: ماه ربیع‌الاول در کردستان بسیار مورد توجه است و به عنوان ماه مولود شناخته شده و مراسم‌های متعددی در این ماه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام پورذهبی اضافه کرد: در استان کردستان در این ماه یاد و نام پیامبر عظیم‌الشأن، اهل بیت عصمت و طهارت و آل ایشان را گرامی می‌دارند و این مراسم‌ها از داشته‌های بزرگ و ارزشمند ما در این ماه شریف محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مسئله نفی یکدیگر و نفرت‌پراکنی در میان جوامع اسلامی وجود دارد و این موضوع به ویژه در جنگ‌های مختلف خاورمیانه که شاهد پشت‌خالی کردن یکدیگر بوده‌ایم، یکی از نقاط ضعف بزرگ جامعه اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان تاکید کرد: علما و نخبگان دینی می‌توانند با بیان نقاط مشترک، نفی نفرت، تفرقه و تکفیر، دل‌ها را به هم نزدیک کنند که برگزاری نشست‌های علمی و سخنان شایسته و عقلانی به اشباع فکری نخبگان کمک می‌کند و باعث نزدیکی جوامع اسلامی می‌شود.

حجت‌الاسلام پورذهبی تصریح کرد: با وحدت در برابر جبهه استکبار ایستاده و از آن محافظت خواهیم کرد.

کد خبر 901754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.