لزوم خدمات‌رسانی بهینه متروی اصفهان به دانش‌آموزان در آستانه آغاز سال تحصیلی

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان ضمن تاکید بر لزوم خدمات‌رسانی بهینه متروی اصفهان به دانش‌آموزان در آستانه آغاز سال تحصیلی گفت: افزایش ظرفیت ناوگان با اعزام قطار فوق العاده در ساعات پیک به‌منظور تردد راحت‌تر دانش‌آموزان مورد توجه این شرکت است.

هادی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری جلسه شورای مدیران شرکت متروی منطقه اصفهان با موضوع ستاد مهر و بازگشایی مدارس اظهار کرد: در این جلسه که با حضور معاونان و مدیران شرکت متروی منطقه اصفهان تشکیل شد، هماهنگی‌های لازم درباره اقدامات ویژه شرکت مترو در زمینه‌های فنی، بهره‌برداری، عملیاتی، پشتیبانی، فرهنگی و ایمنی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: از جمله محورهای مطرح شده در جلسه می‌توان به آماده سازی و نظافت ایستگاه‌ها، فضاسازی و زیباسازی محیط ایستگاهی، برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، نظارت دقیق بر رعایت نکات ایمنی و همچنین افزایش ظرفیت ناوگان با اعزام قطار فوق العاده در ساعات پیک به‌منظور تردد راحت‌تر دانش‌آموزان اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان تأکید کرد: با توجه به اهمیت خدمت رسانی مناسب به شهروندان و دانش آموزان در آستانه سال تحصیلی جدید، تمامی واحدها نسبت به اجرای دقیق مصوبات جلسه و فراهم سازی شرایط مطلوب در ایستگاه‌ها اهتمام ویژه داشته باشند.

کریمی خاطرنشان کرد: متروی اصفهان در این ایام با تمام ظرفیت در خدمت دانش‌آموزان و خانواده‌ها خواهد بود.

کد خبر 901595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.