به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رضا نیکروش امروز _چهارشنبه دوازدهم شهریور_ اظهار کرد: حجم صادرات از گمرکات استان کرمانشاه طی این مدت به ۲ میلیون و ۸۴۰ هزار تن رسید که از میان مرزهای استان، گمرک خسروی با صادرات ۳۷۱ میلیون و ۶۴۸ هزار دلار کالا به وزن ۸۳۰ هزار تن، بیشترین سهم را به خود اختصاص داد و پس از آن، گمرک پرویزخان با ۳۵۵ میلیون و ۸۰۴ هزار دلار و ۸۳۴ هزار تن کالا در جایگاه دوم قرار گرفت.
وی افزود: گمرک سومار با صادرات ۲۹۱ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار کالا به وزن ۶۹۸ هزار تن، رتبه سوم را در میان گمرکات استان کسب کرد و گمرک شیخ صله با ۱۸۴ میلیون و ۱۷۹ هزار دلار و ۲۴۴ هزار تن، و گمرک شوشمی با ۱۷ میلیون و ۲۷۶ هزار دلار و ۲۰۲ هزار تن، در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه عمده کالاهای صادراتی را میلگرد و آهنآلات، کاشی و سرامیک، میوه و ترهبار، سنگهای ساختمانی، لبنیات، محصولات پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف دانست و تصریح کرد: میزان صادرات از نظر وزن و ارزش نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییر محسوسی نداشته است.


نظر شما