تعداد مراکز اهدای خون در لرستان ۳۰۰ درصد افزایش یافت

مدیرکل انتقال خون لرستان گفت: تعداد مراکز انتقال خون استان در پایان سال گذشته با رشد ۳۰۰ درصدی به ۱۳ واحد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، علی سوری امروز _ سه‌شنبه یازدهم شهریور_ در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اهالی رسانه اظهار کرد: در سه سال گذشته، تلاش‌ها و پیشرفت‌های حوزه انتقال خون استان بدون همکاری اصحاب رسانه امکان‌پذیر نبود و رسانه‌ها هم به نوعی زندگی‌بخش هستند و هم باعث بهبود فرهنگ اهدا خون در جامعه شده‌اند.

وی با بیان دستاوردهای سال‌های اخیر افزود: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۳، تعداد پایگاه‌های خونگیری در استان از چند مرکز محدود به سیزده مرکز در یازده شهر افزایش یافت که رشد ۳۰۰ درصدی در این حوزه را نشان می‌دهد. همچنین میزان خون جمع‌آوری شده به ۶۲ هزار واحد رسید که تقریباً ۵۵ درصد افزایش نسبت به دوره قبل دارد.

سوری نقش رسانه‌ها را در این موفقیت برجسته دانست و گفت: وقتی نیاز فوری به خون داشتیم، اصحاب رسانه استان با اطلاع‌رسانی سریع و دقیق، پای کار آمدند و در کمتر از یک ساعت، واکنش جامعه موجب تأمین نیازهای فوری شد. این نشان‌دهنده عظمت و تأثیرگذاری رسانه‌ها در حفظ سلامت جامعه است.

رئیس سازمان انتقال خون لرستان در ادامه خاطرنشان کرد: این جلسه نه یک مراسم رسمی، بلکه فرصتی است برای ادای دین و قدردانی از رسانه‌های استان. امیدوارم همکاری و همیاری رسانه‌ها همچنان مستمر باشد و با کمک شما عزیزان، فرهنگ اهدا خون در استان تقویت و گسترش یابد.

وی در پایان با آرزوی سلامتی برای خبرنگاران و خانواده‌هایشان گفت: امیدوارم این همکاری و همراهی همیشگی ادامه داشته باشد و همواره به برکت اهل بیت و صلوات بر پیامبر، در مسیر خدمت به مردم موفق باشیم.

لرستان در شاخص اهدای خون بانوان رتبه برتر کشور را کسب کرد

شهرام میرزایی، معاون اجتماعی سازمان انتقال خون نیز با تبریک به اهالی رسانه و فعالان حوزه سلامت گفت: اگر موفقیتی نصیب استان لرستان شده، بخشی از آن مدیون تلاش‌های مدیران پرتلاش و جهادی و همچنین همراهی شما عزیزان در اصحاب رسانه است. استان لرستان از سال گذشته تاکنون توانسته رتبه برتر کشور در شاخص اهدای خون بانوان را به خود اختصاص دهد و این دستاورد ارزشمند بدون همکاری شما امکان‌پذیر نبود.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت خون در نظام درمانی گفت: خون تنها منبع حیاتی است که تا امروز، علی‌رغم پیشرفت‌های علم پزشکی، جایگزینی برای آن یافت نشده است و نقش بسیار حیاتی در چرخه درمان کشور دارد. امیدوارم با همت و همراهی شما عزیزان، بتوانیم جامعه اهداکنندگان خون را گسترش دهیم و شمار اهداکنندگان را افزایش دهیم.

معاون اجتماعی سازمان انتقال خون خطاب به مردم افزود: از تمامی عزیزانی که تاکنون خون اهدا نکرده‌اند، دعوت می‌کنم که آستین همت بالا زده و به جمع اهداکنندگان سازمان بپیوندند تا این تجربه ارزشمند را کسب کنند و سهمی در سلامت جامعه داشته باشند.

وی گفت: پنج سال تلاش مستمر و برنامه‌ریزی مدون برای ارتقای سلامت جامعه از طریق اهدای خون، نقش کلیدی در موفقیت‌های استان داشته است.

کد خبر 901288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.