پرداخت ۹۴ درصد از مطالبات گندم‌کاران کردستانی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: تاکنون بیش از ۱۵.۵ همت از مطالبات گندم‌کاران استان کردستان به حساب آن‌ها واریز شده است که حدود ۹۴ درصد از کل ارزش گندم خریداری شده از کشاورزان استان را شامل می‌شود.

سعدی نقشبندی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: برداشت گندم در استان کردستان همچنان ادامه دارد و به صورت میانگین روزانه ۷۵۵ تُن گندم در استان خریداری می‌شود.

وی افزود: سال جاری تاکنون ۸۰۰ هزار و ۶۰ تُن گندم به ارزش بیش از ۱۶.۶ همت از کشاورزان استان کردستان خریداری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: تاکنون بیش از ۱۵.۵ همت از مطالبات گندم‌کاران استان کردستان به حساب آن‌ها واریز شده است که حدود ۹۴ درصد از کل ارزش گندم خریداری شده از کشاورزان استان را شامل می‌شود.

نقشبندی ادامه داد: سال جاری تاکنون شهرستان بیجار با ۲۰۹ هزار تُن، دیواندره با ۱۴۰ هزار تُن و قروه با ۱۲۹ هزار تُن به ترتیب بیشترین میزان گندم خریداری شده در استان کردستان را به خود اختصاص داده‌اند.

وی تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تمام تلاش خود را برای پرداخت به موقع بهای دسترنج کشاورزان استان به کار خواهد گرفت و امیدواریم بزودی مطالبات باقی‌مانده نیز پرداخت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه ۹۰ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی در استان کردستان مشغول کشت گندم هستند، خاطرنشان کرد: در سال زراعی جاری ۶۶۶ هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم رفته که ۶۲۵ هزار هکتار آن دیم و ۴۱ هزار هکتار آبی است.

کد خبر 900742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.