محمد شفیعی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه اظهار کرد: در هفته دولت سال جاری پروژههایی به ارزش بیش از یک هزار و ۱۰۶ میلیارد تومان در بخشهای شهری، روستایی و اقتصادی این شهرستان به بهرهبرداری رسید.
وی با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزه شهری افزود: طی روزهای اخیر ۲۶ میلیارد تومان پروژه شهری توسط شهرداری افتتاح و کلنگزنی طرحهایی به ارزش ۱۳ میلیارد تومان نیز انجام شد.
فرماندار قصرشیرین عنوان کرد: در حوزه روستایی نیز اهالی شش روستای قصرشیرین با حضور مسئولان در روستای سیدحاتم شاهد حل بخشی از مشکلات اساسی خود بودند که رضایتمندی قابل توجهی ایجاد کرد.
وی یکی از طرحهای شاخص این ایام را برنامه شرکت بیستون وابسته به بنیاد مستضعفان عنوان کرد و گفت: ۱۶۰ هکتار از اراضی این شرکت با اعتباری معادل ۳۰۰ میلیارد تومان، بهزودی با حضور استاندار کرمانشاه و جمعی از مسئولان افتتاح خواهد شد.
شفیعی گفت: در حوزه مرزها نیز اقدامات ساماندهی مرز پرویزخان به اوجگیری صادرات در سال جاری منجر شده و در مرز خسروی روزانه حدود ۶۰۰ کامیون تجاری و جمع زیادی از زائران عتبات عالیات تردد میکنند.


نظر شما