روانسر در مسیر توسعه با افتتاح ۴۵ پروژه عمرانی

فرماندار روانسر گفت: در هفته دولت سال جاری ۴۵ پروژه عمرانی با مجموع اعتبار بیش از ۲۱۵ میلیارد تومان در این شهرستان افتتاح شده است.

خدیجه جشن‌پرور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه اظهار کرد: در هفته دولت سال جاری ۴۵ پروژه عمرانی با مجموع اعتبار بیش از ۲۱۵ میلیارد تومان در این شهرستان افتتاح شده است.

وی با بیان اینکه این طرح‌ها شامل اصلاح معابر، شن‌ریزی، جدول‌گذاری روستاها و آغاز پروژه‌های جدید در حوزه روستایی است، افزود: اقدامات گسترده‌ای نیز در زمینه احداث مجتمع‌های آبرسانی، توسعه و تعمیر شبکه برق، اجرای طرح‌های هادی و ایجاد جاده‌های شریانی و فرعی انجام شده که رضایت نسبی مردم را به همراه داشته است.

فرماندار روانسر به اختصاص ۱.۴ همت اعتبار در پی سفر رئیس‌جمهور به استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و احیای واحدهای تولیدی و اقتصادی شهرستان استفاده خواهد شد.

وی تصریح کرد: جاده شریانی «خزانه روانسر» با ۱.۲ همت اعتبار در حال تعریض و روکش است که ۴۶ کیلومتر مسیر را شامل می‌شود و نقش مهمی در کاهش حوادث جاده‌ای دارد و پروژه تعریض و روکش محور روانسر تا دو هفته آینده تکمیل می‌شود.

جشن‌پرور عنوان کرد: پروژه آسفالت محور «روبی» نیز که خواسته چندین‌ساله مردم بود، به پایان لایه نخست رسیده و بهبود تردد و حمل‌ونقل در منطقه را به دنبال خواهد داشت.

کد خبر 899753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.