۲۹ پروژه عمرانی و اقتصادی در ملکشاهی افتتاح شد

فرماندار شهرستان ملکشاهی از افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۹ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتباری بیش از ۶ هزار و ۴۶۶ میلیارد ریال در هفته دولت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، عباس شیخی امروز_ پنجشنبه ششم شهریور_ در آئین افتتاح کارخانه فرومنگنز آلامتو با حضور وزیر دادگستری و استاندار ایلام، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: در هفته دولت امسال ۲۹ پروژه در بخش‌های مختلف عمرانی و اقتصادی در شهرستان افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود که مجموع اعتبارات آن‌ها بالغ بر شش‌هزار و ۴۶۶ میلیارد ریال است.

وی افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به افتتاح تصفیه‌خانه آب شرب ملکشاهی با اعتبار ۱۸۰۰ میلیارد ریال، تکمیل تقاطع غیرهمسطح سه‌راهی ملکشاهی، احداث ساختمان اداری تأمین اجتماعی و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی شامل بهره‌برداری از سایت BTS و اینترنت ۴G در روستای «اما» اشاره کرد.

فرماندار ملکشاهی با اشاره به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه تولیدی و صنعتی شهرستان تصریح کرد: کارخانه تولید فرومنگنز آلامتو، کارخانه بسته‌بندی سبزی و صیفی و کارخانه فرآوری پشم از جمله طرح‌های اقتصادی مهمی هستند که به بهره‌برداری می‌رسند و زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۷۵ نفر را فراهم می‌کنند.

شیخی با تأکید بر اینکه مسیر توسعه ملکشاهی نیازمند توجه و حمایت مضاعف دولت است، خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات جدی و بحق مردم این شهرستان ایجاد مجدد دادستانی است. ملکشاهی پیش‌تر دارای دادستانی مستقل بود اما در سال‌های اخیر این ظرفیت از شهرستان گرفته شده و این مسئله خلأ بزرگی در رسیدگی به پرونده‌های حقوقی و قضائی ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: با توجه به موقعیت خاص ملکشاهی، افزایش جمعیت و گستردگی روستاها، استقرار دوباره دادستانی ضرورتی انکارناپذیر است و انتظار می‌رود وزیر دادگستری با نگاه عدالت‌محور و مردمی خود این مطالبه را در دستور کار قرار دهد.

فرماندار ملکشاهی تأکید کرد: مردم این شهرستان در تمامی صحنه‌ها پشتیبان نظام و دولت بوده‌اند و شایسته آن هستند که خدمات و امکانات بیشتری برای ارتقای سطح زندگی آنان فراهم شود.

کد خبر 899603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.