۱۵ شهریور آخرین فرصت نظرسنجی از شهروندان برای تبدیل خیابان آیت‌الله واعظ به پیاده‌راه

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان گفت: این منطقه در راستای ایجاد فضایی امن و دلپذیر برای شهروندان، در نظر دارد خیابان آیت‌الله واعظ حدفاصل خیابان شهیدان تا خیابان صمدیه را به پیاده‌راه تبدیل کند؛در این راستا شهروندان تا پانزدهم شهریور سال جاری فرصت دارند در نظرسنجی تبدیل این خیابان به پیاده‌راه شرکت کنند.

محمدرضا طبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه منطقه ۲ شهرداری اصفهان در راستای ایجاد فضایی امن و دلپذیر برای شهروندان، در نظر دارد خیابان آیت‌الله واعظ، حدفاصل خیابان شهیدان تا خیابان صمدیه را به پیاده‌راه تبدیل کند، اظهار کرد: این اقدام خلاقانه به منظور فراهم کردن محیطی مناسب برای بازی کودکان، تجمع خانواده‌ها و دوستان، همچنین نمایش آثار هنرمندان طراحی شده است.

وی افزود: مدیریت شهری با هدف ایجاد شهری سبزتر، آرام‌تر و انسان‌محورتر، به‌دنبال این است که فضایی فراهم کند که در آن شهروندان بتوانند از هوای پاک و آرامش‌بخش لذت ببرند؛ این تغییرات به منظور ارتقای کیفیت زندگی در اصفهان و ایجاد لحظاتی به یادماندنی برای ساکنان این شهر انجام می‌شود.

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان با بیان اینکه به‌منظور جلب نظر و مشارکت شهروندان در این طرح، از همه علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا در نظرسنجی مربوط به این پروژه شرکت کنند، گفت: آخرین مهلت برای شرکت در این نظرسنجی پانزدهم شهریور سال جاری تعیین شده است.

طبیبی ادامه داد: شهروندان برای دسترسی به صفحه خدمات الکترونیکی غیرحضوری منطقه ۲ و شرکت در نظرسنجی، می‌توانند به لینک صفحه خدمات الکترونیکی غیرحضوری منطقه ۲ مراجعه کنند.

کد خبر 899422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مسعود صادقی IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    0 0
    باسلام بسیارعالی ولی اینجا برای این کار باعث ناراحتی کسبه. اهالی کوچه نوبهار ومراجعه کنندگان به شهرداری.درمانگاه.بانک شهر.بهداری قرض الحسنه و تردد کنندگان ازاین مسیربخاطر ترافیک شده است بهتر است این اقدام درخیابان بابک حد فاصل بابک وقلمستان (جاده فشارقوی) اجرا شود با تشکر لطفأ قبل از اجرا بیشتر بررسی شود
  • مخالف IR ۲۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    0 0
    مخالف