رشد ۲۹ درصدی صدور پروانه صنعتی در گلستان / ۴۶ واحد صنعتی در هفته دولت افتتاح می‌شود

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان از رشد ۲۹ درصدی صدور پروانه صنعتی در استان خبر داد و گفت: در هفته دولت ۴۶ واحد صنعتی افتتاح می‌شود.

درویشعلی حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: طی یک سال گذشته ۱۵۹ واحد صنعتی در استان، پروانه بهره‌برداری گرفتند که نسبت به سال قبل ۲۹ درصد رشد داشته و با سرمایه‌گذاری بیش از ۵۶ هزار میلیارد ریال زمینه اشتغال ۴۵۱۹ نفر را فراهم کرده است.

وی افزود: در هفته دولت سال‌جاری، ۴۶ واحد صنعتی افتتاح می‌شود که شامل ۲۷ واحد ایجادی، ۱۰ واحد توسعه‌ای و ۹ واحد احیاشده است، این واحدها با سرمایه‌گذاری حدود و هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان، ۷۸۶ فرصت شغلی جدید ایجاد کرده‌اند و در ۱۱ شهرستان استان پراکنده هستند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: مهم‌ترین محصولات این واحدها شامل مواد کامپاند و پلیمری، انواع پریفورم، ادوات کشاورزی، مواد شیمیایی، غذایی و لبنی، کنسانتره خوراک دام و محصولات فولادی است.

وی با اشاره به ناترازی برق و تأثیر آن بر صنعت استان گفت: از اواخر اردیبهشت تاکنون خاموشی‌ها مشکلاتی برای صنایع ایجاد کرده است.

حسن‌زاده همچنین از سرمایه‌گذاری ۷۶۰ میلیارد تومانی در یک واحد فولادی در شهرستان علی‌آبادکتول خبر داد و گفت: حدود ۲۳ درصد صنایع استان در حوزه صنایع غذایی و تبدیلی فعالیت می‌کنند، اما به دلیل فسادپذیری محصولات کشاورزی و کوتاه بودن دوره برداشت، نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتر و استفاده از تکنولوژی‌های نوین احساس می‌شود.

وی با انتقاد از ضعف در بسته‌بندی محصولات کشاورزی گفت: بخشی از محصولات همچون رب گوجه به‌صورت فله‌ای صادر و در استان‌های دیگر بسته‌بندی می‌شود که ارزش افزوده آن از دست می‌رود، برای تکمیل زنجیره صنایع تبدیلی و بسته‌بندی باید سرمایه‌گذاری بیشتری در استان انجام شود.

کد خبر 899348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.