به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حیدر نعمتی در حاشیه آئین کلنگزنی و بهرهبرداری از ۲۶ طرح شهرستان مهران اظهار کرد: این سردخانه با ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار در مساحت ۱۲۰۰ متر مربع احداث شده است و ظرفیت ذخیرهسازی آب معدنی، انواع نوشیدنی، مواد گوشتی و فسادپذیر را دارد.
وی افزود: وجود سردخانه برای ذخیرهسازی آب خنک و مواد فاسد شدنی همچون گوشت قرمز و سفید ضروری بود و با بهرهبرداری از این طرح، تعداد چهار سردخانه یکهزار تنی در شهرستان مهران فعال است.
فرماندار مهران تصریح کرد: بهرهبرداری از این سردخانه نقش مهمی در نگهداری و تأمین مواد غذایی و آب معدنی خنک برای زائران اربعین خواهد داشت.
به گزارش ایمنا، شهرستان مهران نزدیکترین مرز به عتبات عالیات بوده و سالانه میلیونها زائر سیدالشهدا (ع) از این مرز به عتبات عالیات سفر میکنند، بنابراین وجود سردخانه در این شهر از اهمیت زیادی برخوردار است.


نظر شما