فارس، نقشی جریان‌ساز و موثر در عرصه فرهنگ کشور دارد

مدیرکل صداوسیمای فارس با اشاره به جایگاه ممتاز استان در تاریخ، تمدن و فرهنگ کشور گفت: فارس نه‌تنها در طول تاریخ، بلکه در دوران معاصر نیز نقشی جریان‌ساز و مؤثر در عرصه فرهنگ دارد و پیشتازی آن می‌تواند بر روند فرهنگی کل کشور اثرگذار باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای استان، امیر رئوف در دیدار با مهدی رنجبر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با تأکید بر ظرفیت‌های بی‌نظیر فارس در حوزه فرهنگ و تمدن، خواستار توسعه تعاملات و بهره‌گیری مشترک از امکانات و توانمندی‌های دستگاه‌های فرهنگی برای تحقق اهداف سند تحول رسانه ملی شد.

وی با اشاره به جایگاه ممتاز استان در تاریخ، تمدن و فرهنگ کشور افزود: فارس نه‌تنها در طول تاریخ، بلکه در دوران معاصر نیز نقشی جریان‌ساز و مؤثر در عرصه فرهنگ دارد و پیشتازی آن می‌تواند بر روند فرهنگی کل کشور اثرگذار باشد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس با بیان اینکه گستردگی استان، تنوع موضوعات و ضرورت پوشش کامل رویدادها نیازمند تقویت زیرساخت‌های رسانه‌ای است، به محورهای سه‌گانه سند تحول رسانه ملی اشاره کرد و گفت: هویت‌محوری، عدالت‌گستری و شتاب‌دهی به پیشرفت کشور، سه راهبرد اصلی این سند هستند که در تمام واحدهای سازمان اجرایی می‌شود. رسانه باید ضمن معرفی هویت ایرانی–اسلامی، در مسیر تحقق عدالت و توسعه متوازن کشور نیز ایفای نقش کند.

وی با معرفی طرح «هفته‌های ایرانی» به عنوان یکی از ابتکارات جدید سازمان بیان کرد: در قالب این رویداد، ظرفیت‌های هر استان در بازه زمانی یک هفته‌ای از طریق شبکه‌های ملی و استانی معرفی می‌شود، برای استان فارس، بازه نوزدهم تا بیست‌وپنجم مهر و هم‌زمان با گرامیداشت یاد روز حافظ پیش‌بینی شده تا با همکاری دستگاه‌های فرهنگی، تصویری جامع و شایسته از توانمندی‌های استان در عرصه‌های فرهنگی، هنری، گردشگری و اقتصادی ارائه شود.

رئوف، تعامل و هم‌افزایی میان صدا و سیما و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را عاملی مهم در تقویت زیرساخت‌های فرهنگی دانست و افزود: شایسته است این ارتباط نه تنها در سطح مدیران کل، بلکه در رده معاونان و مدیران میانی نیز تقویت شود تا با رویکردی مسئله‌محور، آسیب‌های حوزه فرهنگ عمومی شناسایی و راهکارهای عملی برای رفع آنها ارائه شود.

وی همچنین بر افزایش سهم اخبار فرهنگی در بخش‌های خبری، معرفی چهره‌های شاخص فرهنگ و هنر، استفاده مؤثر از ظرفیت‌های رادیو و تلویزیون در پوشش رویدادها و تشکیل اتاق مشترک ایده و سوژه‌یابی رسانه‌ای به‌عنوان اقداماتی مؤثر در ارتقای جایگاه فرهنگی فارس تأکید کرد.

مهدی رنجبر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، هم‌راستایی کلان‌برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با راهبردهای سند تحول رسانه ملی را مورد تأکید قرار داد و خواستار تولید خلاقانه برنامه‌های فرهنگی برای حفظ و ارتقای مرجعیت رسانه ملی شد.

وی پوشش رویدادهایی، چون هفته حافظ، نمایشگاه بین‌المللی کتاب و جشنواره‌های فرهنگی‌– هنری فارس را فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های استان برشمرد و پیشنهاد داد با تشکیل اتاق مشترک ایده و برنامه‌ریزی، معرفی منظم رویدادها در رسانه ملی تقویت شود.

در پایان این نشست، طرفین بر ادامه همکاری‌های مشترک در تولید محتوا، برگزاری ویژه‌برنامه‌های فرهنگی– هنری و بهره‌گیری از فرصت هفته‌های ایرانی برای معرفی گسترده استان فارس، تاکید کردند.

کد خبر 898871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.