دولت فارغ از تفاوت‌های قومیتی و مذهبی به همه مردم نگاه می‌کند

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: یکی از اصول اساسی دولت چهاردهم، وفاق ملی است و همه شهروندان بدون در نظر گرفتن تفاوت‌های نژادی، قومیتی و مذهبی به صورت برابر دیده می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، حجت‌الاسلام مجید انصاری امروز _سه‌شنبه چهارم شهریور_ در جلسه شورای اداری استان کردستان اظهار کرد: در جنگ ۱۲ روزه توانستیم رژیم صهیونیستی خبیث و غیرمتعهد به معاهدات بین‌المللی را شکست دهیم که آمریکا هم او را حمایت و همراهی می‌کرد.

وی افزود: این پیروزی نتیجه وعده الهی است که هر کجا قیامی برای خدا شکل گیرد، دستاوردهای بزرگ و ماندگاری به همراه خواهد داشت.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به عملکرد دولت پزشکیان گفت: دولت چهاردهم از ابتدا صداقت، یک‌رنگی، وفاق، همدلی و مساوات را سرلوحه کار خود قرار داده است که نمونه آن انتصاب استانداران بومی و اهل سنت در استان‌های کردستان و سیستان و بلوچستان است.

انصاری ادامه داد: انتخاب استاندار بومی برای کردستان فرصت بزرگی است که البته وظایف و تکالیف سنگینی بر دوش ایشان گذاشته و لازم است همه مدیران و مسئولان استان در کنار استاندار باشند تا وی بتواند مأموریت خود را به خوبی انجام دهد.

همه شهروندان فرصت‌های برابر دارند

وی تاکید کرد: یکی از اصول اساسی این دولت، وفاق ملی است و همه شهروندان بدون در نظر گرفتن تفاوت‌های نژادی، قومیتی و مذهبی به صورت برابر دیده می‌شوند.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور درباره استفاده از ظرفیت بانوان در دولت نیز خاطرنشان کرد: یکی دیگر از وعده‌های دولت چهاردهم هم تحقق یافته و بانوان در کابینه دولت، وزارتخانه‌ها، معاونت‌ها و فرمانداری‌ها حضور فعال دارند.

حجت‌الاسلام انصاری همچنین به افزایش اختیارات استانداران اشاره کرد و گفت: استانداران استان‌های مرزی از اختیارات ویژه‌تری برخوردار شده‌اند تا بتوانند بهتر پاسخگوی نیازهای منطقه باشند.

وی با اشاره به تغییر رویکرد سفرهای استانی رئیس جمهور، تصریح کرد: سفرهای استانی دولت تفاوت چشمگیری با دوره‌های قبل خواهد داشت و همچنین رئیس جمهور در این مدت در عرصه روابط خارجی اقدامات مؤثری انجام داده‌اند.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه انرژی، خاطرنشان کرد: کاهش ناترازی برق در دستور کار دولت قرار دارد و تمرکز بر راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی است که هر هفته یکی از این نیروگاه‌ها در کشور به بهره‌برداری می‌رسد، اگرچه بهره‌برداری از نیروگاه‌های بزرگ زمان‌بر است، اما تلاش‌ها ادامه دارد.

کد خبر 898798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.