افتتاح ۱۷ پروژه با اعتبار ۱۱۵۰ میلیارد ریال در شهرستان دهلران

فرماندار ویژه دهلران از افتتاح ۱۷ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتبار ۱۱۵۰ میلیارد ریال در بخش مرکزی شهرستان دهلران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، مرادیگانه امروز_ سه‌شنبه چهارم شهریور_ در آئین بهره‌برداری و کلنگ‌زنی پروژه‌های بخش مرکزی شهرستان دهلران ضمن تبریک هفته دولت، اظهار کرد: ۱۷ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتبار ۱,۱۵۰ میلیارد ریال در بخش مرکزی شهرستان دهلران افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه از این ۱۷ پروژه تعداد ۱۳ پروژه افتتاح و چهار پروژه دیگر کلنگ‌زنی شده است افزود: برای این پروژه‌ها در مجموع اعتباری بیش از هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اختصاص پیدا کرده است.

فرماندار ویژه دهلران تصریح کرد: از این میزان اعتبار ۶۸۰ میلیارد ریال به پروژه‌های عمران شهری، ۱۹۰ میلیارد ریال به حوزه برق شامل تأمین برق طرح نهضت ملی مسکن و اصلاح و بهینه‌سازی شبکه برق روستاها و ۱۶۰ میلیارد ریال نیز به طرح‌های عمران روستایی اختصاص پیدا کرده است.

یگانه ادامه داد: سایر پروژه‌ها نیز شامل طرح‌هایی در حوزه ورزش، آب شرب و احداث ساختمان هواشناسی است.

وی با تاکید بر اینکه ضروری است اقدامات و خدمات دولت به مردم اطلاع‌رسانی شود تا ثمرات این تلاش‌ها مشخص و ملموس باشد گفت: دیدار با مردم و حضور مدیران در بخش‌ها از دیگر برنامه‌های هفته دولت است و باید مدیران با حضور میدانی، پاسخگوی مطالبات مردم باشند و مسائل آن‌ها را پیگیری کنند.

به گزارش ایمنا، از دوم تا هشتم شهریور به مناسبت شهادت شهیدان محمدعلی رجایی رئیس جمهور و محمد جواد باهنر نخست وزیر سال ۱۳۶۰ به دست منافقان کوردل به نام هفته دولت نامگذاری شده است.

کد خبر 898692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.