کردستان سرزمین مردمان مدافع انقلاب است

جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: کردستان سرزمین مردمان مدافع انقلاب و بیش از ۵۴۰۰ شهید را تقدیم امنیت کشور کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سردار قاسم رضایی شامگاه امروز _دوشنبه سوم شهریور_ در مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی کردستان اظهار کرد: به روح بلند شهیدان به ویژه شهدای که در راه خدمت‌رسانی و تأمین امنیت به شهادت رسیدند، درود می‌فرستیم و خدا را شاکریم که در مسیر خدمتگزاری به مردم قدم بر می‌داریم.

وی افزود: کردستان، استان زیبا با مردمانی با اصالت و فرهنگ است که در سال ۱۳۵۹ توفیق و افتخار حضور و خدمت در جمع مردمان خوب این دیار نصیب بنده شده است.

جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: خصایص ارزشمند انسانی به ویژه سه خصلت مهربانی، شجاعت و وفای به عهد در میان مردم استان کردستان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، مردمان این دیار خود مدافعان انقلاب هستند و بیش از ۵۴۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده‌اند.

رضایی تصریح کرد: کردستان، استان مرزبان دفاعی، فرهنگی و انتظامی کشور است که همواره برای کشورهای منطقه و همسایه الگو بوده و مردمان این منطقه توجه ویژه به هویت ملی و عرق به وطن دارند و همواره نشان داده‌اند که هیچ‌گونه توطئه و اقدامات خودفروشان و عزت فروشان نخواهد توانست مسیر آن‌ها را از پاسداری انقلاب تغییر دهد.

وی اضافه کرد: نگاه مردم کردستان بنا به تعبیر رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) نگاهی یکپارچه و یک پیکر است، این بدین معنی است که صف مردم کردستان از ضدانقلاب جداست و و دشمنان نظام و انقلاب باید بدانند که این پیکر تجزیه‌ناپذیر است.

سردار رضایی تاکید کرد: کسانی که در آن‌سوی مرزها در اتاق‌های شیشه‌ای با خیالات خام خود تصورات باطلی در خصوص ملت بزرگ ایران دارند، باید بدانند که تفکرشان تنها یک اشتباه محاسباتی است و ایران کشوری با قدمت چند هزار ساله با اقوام و مذاهبی که همواره در طول تاریخ از شجاع‌ترین و انسان دوستانه‌ترین مردمان تاریخ بوده‌اند.

وی عنوان کرد: کردستان به عنوان سرزمین وحدت و وفاق هیچ‌گونه تفاوتی با استان‌های سیستان و بلوچستان، تهران و خراسان و یا دیگر استان‌ها ندارد و آرامش و امنیت ثمره این وحدت است.

جانشین فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه کارکنان فراجا با مهربانی و عطوفت در خدمت مردم بوده و در عین حال مقتدرانه بر سر هنجارشکنان فرود خواهند آمد، با تقدیر از اقدامات انتظامی کردستان به ویژه کاهش ۱۳ درصدی سرقت در استان اعلام کرد: در بخش‌های مختلف شاهد موفقیت و دستاوردهای خوبی در انتظامی هستیم.

سردار رضایی با بیان اینکه سردار آزادی فرمانده‌ای تکلیف‌مدار، فدایی و سربازی انقلابی و مردم‌دار برای فراجا و نظام بود، افزود: با افتخار برخود می‌بالیم که فرمانده مجاهدمان این‌گونه با حضور پرشور مسئولان و مردم خوب کردستان در نهایت احترام و شایستگی مورد تکریم و تقدیر قرار می‌گیرند.

وی ضمن آرزوی توفیق برای فرمانده جدید انتظامی استان خاطرنشان کرد: سردار یحیی الهی نیز از فرماندهان خوب، زبده و با تجارب فراوان و کوله‌باری از دانش انتظامی هستند که در مأموریت‌های خطیر در استان‌های مختلف خدمت کرده و حضور داشته‌اند و در عین حال به علاقه و اشتیاق و انگیزه به استان کردستان آمده‌اند و از ایشان انتظار می‌رود که این هماهنگی، انسجام و خدمتگزاری مطلوب در استان ادامه داشته باشد.

کد خبر 898441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.