بهره‌برداری از ۱۱۵ پروژه آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۱۵ پروژه آموزشی تا آغاز سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی، امروز_ دوشنبه سوم شهریور_ در آئین کلنگ‌زنی مدرسه چهار کلاسه روستای «دهشیخ» بخش پاتاوه با تاکید بر اهمیت اجرای طرح نهضت عدالت آموزشی در استان اظهار کرد: پروژه‌های مدرسه‎‌سازی در راستای اجرای طرح نهضت عدالت آموزشی و توسعه فضاهای آموزشی از مهم‌ترین طرح‌های دولت و شخص رئیس‌جمهور است.

وی با بیان جزئیات پیشرفت ۱۹۰ فضای آموزشی استان در قالب طرح نهضت عدالت آموزشی افزود: با تلاش‌های انجام شده و جلسات مستمری که با حضور اعضای شورای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مدیران مربوطه برگزار کردیم، ۱۱۵ پروژه آموزشی را تا مهر امسال تکمیل و مورد بهره‌برداری و افتتاح قرار می‌دهیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تعدادی از پروژه‌های باقی مانده دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسند و تعداد اندکی هم باقی می‌ماند که در شش ماهه اول سال آینده تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به اجرای طرح نهضت عدالت در فضاهای آموزشی تصریح کرد: در این طرح ۱۰۹ مدرسه سنگی، کانکسی و نیمه‌تمام شناسایی شد که در مهر امسال ۵۶ مدرسه جایگزین به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 898367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.