انحراف اتوبوس در ورودی شهر صدرا با ۲۲ مصدوم

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی فارس گفت: انحراف یک دستگاه اتوبوس مسافربری درون شهری در ورودی شهر صدرا باعث مصدوم شدن ۲۲ نفر شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اورژانس استان، مسعود عابد اظهار کرد: یک دستگاه اتوبوس مسافربری درون شهری در ورودی شهر صدرا، دچار انحراف و از جاده خارج شد.

وی افزود: امروز، دوشنبه سوم شهریور ۱۴۰۴، یک دستگاه اتوبوس مسافربری درون شهری (حمل‌ونقل عمومی) در ورودی شهر جدید صدرا، دچار انحراف و خروج از جاده شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی فارس گفت: در این حادثه، ۲۲ نفر از سرنشینان دچار مصدومیت شدند که بلافاصله با حضور سریع تیم‌های اورژانس، اقدامات اولیه درمانی برای آنان انجام شد.

عابد اضافه کرد: ۱۹ نفر از مصدومان به بیمارستان شهید رجایی و سه نفر به بیمارستان شهید چمران شیراز منتقل شدند تا خدمات درمانی پیشرفته‌تر به آنها ارائه شود.

رئیس اورژانس فارس تصریح کرد: برای امدادرسانی به حادثه دیدگان، پنج دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شد.

کد خبر 898357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.