لزوم مدیریت تغذیه محصولات کشاورزی در گلستان / کاهش عملکرد محصولات در گرما جبران می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان با بیان اینکه اهمیت استفاده از منابع تغذیه‌ای مناسب برای کشاورزان بیش از گذشته نمایان شده است، گفت: لازم است کشاورزان برای جلوگیری از کاهش عملکرد، اقدامات تغذیه‌ای مناسب را در دستور کار قرار دهند.

ابراهیم هزارجریبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان با اشاره به تغییرات اقلیمی و افزایش دما در کشور و استان اظهار کرد: با توجه به تغییرات شرایط آب‌وهوایی، تنش‌های ناشی از خشکی و گرما پیش‌بینی می‌شود تا فصل پاییز نیز ادامه پیدا کند.

وی با بیان اینکه اهمیت استفاده از منابع تغذیه‌ای مناسب برای کشاورزان بیش از گذشته نمایان شده است، افزود: در حال حاضر برخی محصولات تابستانه همچنان در مزارع وجود دارد و برخی محصولات همچون دانه‌های روغنی به‌ویژه سویا طی یک تا دو ماه آینده برداشت خواهند شد، بنابراین، لازم است کشاورزان برای جلوگیری از کاهش عملکرد، اقدامات تغذیه‌ای مناسب را در دستور کار قرار دهند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان با بیان اینکه کودهای دارای عناصر پرمصرف همراه با اسیدهای آمینه از جمله نهاده‌هایی هستند که می‌توانند در شرایط فعلی به کاهش تبعات منفی تنش‌های گرما و خشکی کمک کنند، گفت: این ترکیبات به صورت محلول‌پاشی در مزارع و باغات مورد استفاده قرار گیرند.

وی با اشاره به باغات استان به‌ویژه زیتون که طی یک تا دو ماه آینده وارد مرحله برداشت می‌شوند، افزود: استفاده از این کودها در باغات نیز می‌تواند به افزایش کیفیت و عملکرد محصول کمک کند.

هزارجریبی در پایان خاطرنشان کرد: کشاورزان باید هنگام استفاده از کودها و محلول‌ها از نظرات کارشناسان و گیاه‌پزشکان بهره بگیرند تا ضمن حفظ سلامت محصول از هرگونه خسارت احتمالی جلوگیری شود.

کد خبر 898152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.