طراوت دوباره با آبیاری به موقع ناحیه ویژه باغات به درختان باز می‌گردد

رئیس ناحیه ویژه باغات شیراز گفت: در پی نیم سوز شدن برخی درختان باغات شیراز با آبیاری و رسیدگی به موقع درختان جان تازه گرفته و مجدد چرخه حیات خود را شروع کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی شهرداری شیراز، بیژن زارعی ضمن بازدید از باغ‌های آسیب دیده اظهار کرد: پس از حادثه همکاران ما در ناحیه ویژه حوزه استحفاظی باغ‌های قصرالدشت، همت خود را برای احیای باغ‌های آسیب دیده به کار برده و پس از جمع آوری شاخه‌های شکسته و سوخته، مسیر آبشخور درختان را آماده آبیاری کردند.

وی در زمان آبیاری درختان از نزدیک در جریان مشکلات این باغ‌ها قرار گرفت و افزود: با توجه به اهمیت احیای هر چه سریع‌تر این باغ‌ها ضمن جمع آوری ضایعات خشک و نصب تجهیزات آبی می‌بایست آبیاری به موقع صورت گیرد.

رئیس ناحیه ویژه باغات، گفت: با توجه به کمبود آب و محدودیت در زمان آبیاری، مقداری لوله و متعلقات خریداری شده و با نصب چند شیرفلکه اصلی و انشعابات از هدر رفت آب نیز جلوگیری خواهد شد.

وی ضمن رسیدگی به نحوه آبیاری و بررسی درختان در حال احیا، گفت: با رسیدگی به موقع این درختان در حال جوانه زدن هستند و امیدواریم تا پایان فصل آبیاری بخش عظیمی از این باغ را احیا نموده و به حفظ درختان احیا شده، کمک کنیم.

به گزارش ایمنا، به همت شهرداری و ناحیه ویژه باغات، پس از مشخص شدن تعداد درختان احیا شده در قسمت‌های خالی این اراضی کاشت درختان بومی جدید نیز صورت خواهد گرفت، تا علاوه بر احیای میراث سبز شیراز به گسترش و توسعه این ارزش گرانمایه نیز کمک شود. قطعاً در این مسیر علاوه بر همت شهرداری و ناحیه ویژه باغات، همیاری مردمی و باغداران و همسایه‌های این ناحیه نیز کمک شایانی به حفظ این میراث خواهد کرد.

کد خبر 897962

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.