هوای گیلان تا روز دوشنبه گرم و مرطوب است

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: استقرار توده هوای گرم و مرطوب در گیلان تا روز دوشنبه ادامه دارد و انتظار می‌رود طی دو روز آینده به طور متوسط دمای هوا در مناطق مختلف استان بین دو تا چهار درجه سلسیوس افزایش پیدا کند.

محمد دادرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان اظهار کرد: امروز شرایط جوی آرام و پایداری در استان استقرار داشت و آسمان در اکثر نقاط گیلان صاف و آفتابی بود و پدیده قابل ملاحظه‌ای نیز از دستگاه‌های هواشناسی گزارش نشد.

وی افزود: همان‌طور که انتظار می‌رفت، امروز استقرار توده گرم و مرطوب را در گیلان شاهد بودیم. به طوری که صومعه‌سرا با دمای ۳۴ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین شهر و اسب‌وونی در ارتفاعات تالش با دمای کمینه ۱۴ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقاط استان بودند و دمای رشت بین ۲۲ تا ۳۲ درجه در نوسان بود.

مدیرکل هواشناسی گیلان خاطرنشان کرد: نقشه‌ها و اطلاعات هواشناسی نشان می‌دهد شرایط جوی آرام و پایدار تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت و طی این مدت آسمان استان در بیشتر ساعت‌ها صاف و آفتابی پیش‌بینی می‌شود، البته گاهی رشد ابر و وزش باد نیز مورد انتظار است.

دادرس تصریح کرد: استقرار توده هوای گرم و مرطوب در گیلان تا روز دوشنبه ادامه دارد و انتظار می‌رود طی دو روز آینده به طور متوسط دمای هوا در مناطق مختلف استان بین دو تا چهار درجه سلسیوس افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: بر اساس خروجی مدل‌های هواشناسی، از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه موج بارشی ضعیفی از روی استان عبور می‌کند و این شرایط موجب رشد ابر در آسمان گیلان و وقوع رگبارهای پراکنده باران همراه با رعد و برق در برخی نقاط استان خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی گیلان افزود: بارش‌های رگباری در ارتفاعات و دامنه‌ها می‌تواند موقتاً شدید و قابل ملاحظه باشد و. از نظر دمایی نیز برای نیمه دوم هفته روند کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

دادرس گفت: دریای طی دو روز آینده آرام و شرایط برای فعالیت‌های دریایی مناسب است، اما از روز سه‌شنبه، دریا به‌تدریج مواج خواهد شد.

کد خبر 897836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.