ورود بیش از ۴ میلیون و ۴۷۶هزار نفر زائر و مسافر به مشهد

جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی گفت: طی یک هفته گذشته بیش از چهار میلیون و ۴۷۶هزار نفر زائر و مسافر از مبادی مختلف وارد مشهد شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی به نقل از استانداری، حجت‌الاسلام علی عسکری اظهار کرد: از بیست‌وسوم تا سی‌ویکم مرداد تعداد چهار میلیون و ۴۷۶ هزار و ۷۰۹ نفر زائر و مسافر به مشهد وارد شده‌اند که از این تعداد، ۱۰۲ هزار و ۸۴۵ نفر از طریق فرودگاه، ۱۵۸ هزار و ۵۸۰ نفر با قطار، ۱۸۹ هزار و ۲۹۲ نفر با وسایل حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای، سه میلیون و ۶۶۸ هزار و ۶۶۱ نفر با وسایل نقلیه شخصی و ۳۵۷ هزار و ۳۳۰ نفر به صورت پیاده به مشهد مشرف شده‌اند.

وی با اشاره به وضعیت اسکان زائران و مسافران در استان اظهار کرد: ضریب اشغال واحدهای اقامتی رسمی، موقت و اضطراری از ۲۳ تا ۳۱ مرداد در سطح استان ۶۶ درصد و در مشهد ۷۱ درصد بوده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در همین بازه زمانی ۱۹۵ هزار و ۳۳۴ نفر شب اقامت نیز در قالب منازل و پویش‌های مردمی (اقامت رایگان) ثبت شده است.

کد خبر 897746

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.