حفظ وحدت در جامعه وظیفه همگان است

امام جمعه کاشان گفت: حفظ وحدت در جامعه مهم‌ترین وظیفه همه است که باید برای حفظ آن تلاش کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت الاسلام سید سعید حسینی در خطبه‌های نماز جمعه امروز _سی و یکم مرداد_ کاشان اظهار کرد: مهمترین کار در جامعه اسلامی حفظ انسجام و وحدت در بین همه اقشار و کمک به رفع مشکلات مردم است.

وی با تأکید بر لزوم قوی بودن کشور در برابر دشمنان افزود: عده‌ای که خواستار عقب‌نشینی و تسلیم در برابر دشمن هستند، در زمین دشمن بازی می‌کنند و در پیشگاه ملت جایگاهی ندارند.

امام جمعه کاشان گفت: آن‌هایی که دانسته یا ندانسته مسئله تغییر پارادایم را بعد از جنگ ۱۲ روزه مطرح می‌کنند دنبال این هستند که نظام اسلامی را از این اقتدارش سقوط بدهند و زیر سلطه استکبار جهانی ببرند.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: دشمنان ما در جبهه مقابل اعم از صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها و کشورهای حامی آنها امروز در این شرایط شکست مفتضحانه‌ای که صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها خوردند را طور دیگری جلوه دهند.

وی اضافه کرد: دشمن امروز در موضع ضعف قرار دارد و نظام اسلامی در برابر دشمنانی که هیچ برگ برنده‌ای نداشتند پیروز شده است.

امام جمعه کاشان با بیان اینکه امروز جامعه ما در عرصه انسجام و وحدتی است که دشمنان اسلام هرگز تصورش را نمی‌کردند، گفت: امروزه نظام اسلامی علی رغم همه توطئه‌ها و فضاسازی‌هایی که برای ضعف جمهوری اسلامی مطرح می‌کنند توفیقات بسیاری به دست آورده و خشم دشمنان از موفقیت نظام اسلامی در دیپلماسی را منجر شده است.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی افزود: ناکامی دشمنان در ایجاد آشوب در کشور که از لحاظ اطلاعاتی و امنیتی بر آن فائق آمدیم نشان دهنده تلاش همه نیروهای خدوم نظامی و امنیتی و اطلاعاتی است.

وی با انتقاد شدید از بیانیه اخیر جبهه اصلاحات اظهار داشت: این بیانیه دقیقاً خواسته آمریکا و اسرائیل را بازگو می‌کند، آیا این خدمت به مردم است یا خیانت به سرزمین اسلامی؟ در این بیانیه تعلیق غنی‌سازی اورانیوم و مذاکره با آمریکا مطرح شده است؛ همان راهی که دیگران رفتند و سرانجام آن را دیدیم..

امام جمعه کاشان تصریح کرد: در این بیانیه حتی خواسته شده نیروهای مسلح به پادگان‌ها بازگردند و از فعالیت‌های اقتصادی دست بکشند، در حالی که خدمات نیروهای مسلح ساخت آزادراه‌ها، بزرگراه‌ها، سدها، اسکله‌ها و پالایشگاه‌ها بوده است؛ کارهایی که خارجی‌ها حاضر به انجامش نشدند.

وی گفت: برخی اصلاح‌طلبان منصف از این بیانیه اعلام برائت کرده‌اند از سایر اصلاح‌طلبانی که دل در گرو نظام دارند نیز انتظار می‌رود انزجار خود را از این بیانیه اعلام کنند.

امام جمعه کاشان ضمن تسلیت ایام ارتحال جانسوز پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) گفت: این روزها از مصیبت‌بارترین ایام تاریخ مسلمانان است که باید با تأسی از سیره اهل‌بیت (ع) در مسیر صبر و استقامت گام برداریم.

کد خبر 897419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.