به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و بهنقل از خبرگزاری پلیس استان، علی قیصری با بیان اینکه در پی وقوع قتل پیرزنی ۷۸ ساله در شهرستان ساری، دستگیری قاتل یا قاتلان در دستور کار ویژه و شبانهروزی پلیس آگاهی استان قرار گرفت، اظهار کرد: کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان، با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات میدانی گسترده با گرفتن نیابت قضائی به محل اختفای متهم و همدستان وی در استان تهران عزیمت، در عملیات ضربتی و غافلگیرانه ابتدا همدست متهم که همسر صیغهای وی بوده را شناسایی و در ادامه قاتل اصلی را دستگیر میکنند.
وی افزود: پس از بازرسی از منزل و مخفیگاه وی در داخل کیف شخصی قاتل، مدارک هویتی، کارت عابر بانک و طلاجات مسروقه متعلق به مقتول کشف شد.
رئیس پلیس آگاهی مازندران با اشاره به اینکه وقوع قتل این پیرزن تنها بهصورت گسترده در فضای اجتماعی جامعه منتشر شد، گفت: تحقیقات در این رابطه در حال انجام بوده و متهمان با دستور قضائی و قرار مناسب برای تحقیقات گسترده و بررسی دقیق موضوع در اختیار کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان قرار دارند.
وی بیان کرد: قاتل، بهورز خانه بهداشت روستای نوده شهرستان ساری بوده و با شناخت قبلی از مقتول به بهانه گرفتن فشار خون وارد منزل وی شده و با توجه به تنها بودن مرحوم با انگیزه سرقت طلاجات در فرصتی مناسب وارد منزلش شد و اقدام به قتل وی کرد که با ذکاوت کارآگاهان پلیس، کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و دستگیر شد.
قیصری از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه موارد و رفتوآمدهای مشکوک در محل سکونت خود، مراتب را در سریعترین زمان برای بررسی تخصصی از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.


نظر شما