کاهش ساعت کاری ادارات کردستان و تعطیلی روز شنبه

استانداری کردستان با صدور اطلاعیه‌ای از کاهش ساعت کاری ادارات استان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه و تعطیلی روز شنبه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، استانداری کردستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بر اساس تصمیم کارگروه مدیریت انرژی استان با توجه به استمرار گرمای هوا و به‌منظور بهینه‌سازی مصرف انرژی، فعالیت دستگاه‌های اجرایی استان کردستان، نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی و بانک‌های استان در روزهای سه‌شنبه ۲۸ و چهارشنبه ۲۹ مرداد از ساعت ۶ صبح تا ۱۱ صبح خواهد بود و روز شنبه یکم شهریور هم تعطیل است.

لازم به ذکر است دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی مشمول این تعطیلی نبوده و ساعات کاری آن‌ها بدون تغییر ادامه خواهد داشت.

همچنین اختیار تعطیلی مراکز قضائی و دانشگاه‌ها با توجه به برگزاری امتحانات پایان‌ترم، بر عهده مدیریت این مراکز گذاشته شده است.

شعب منتخب بانک‌های استان نیز در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۱ تا ۱۳ به‌صورت کشیک فعال خواهند بود.

این تصمیم با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی اتخاذ شده است.

کد خبر 896237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.