ارائه بیش از ۴ میلیون خدمت درمانی به زائران اربعین

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر از ارائه بیش از چهار میلیون و ۴۰۰ هزار خدمت درمانی به زائران اربعین در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از هلال احمر، سیدعلی مرعشی اظهار کرد: جمعیت هلال احمر از ابتدای ماه صفر با استقرار ۱۸۵ موکب درمانی، چندین بیمارستان صحرایی و بیمارستان امام علی در نجف اشرف بیش از چهار میلیون و ۴۰۰ هزار خدمت درمانی به زائران ارائه کرده است.

وی افزود: در این مدت بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار ویزیت پزشک عمومی و متخصص انجام شد و ۸۲۰۰ نفر از کادر درمان و امداد داوطلب با بیش از ۲۰۰ دستگاه آمبولانس و خودروی امدادی در خدمت زائران بودند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر خاطرنشان کرد: سال جاری با رعایت بهتر نکات بهداشتی و مدیریت زمان توسط زائران، موارد گرمازدگی نسبت به سال‌های گذشته کاهش چشمگیری داشت.

کد خبر 896125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.