صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید گرمای هوا در قزوین از فردا تا آخر هفته

مدیرکل هواشناسی استان قزوین از صدور هشدار زرد هواشناسی خبر داد و گفت: از فردا دوشنبه بیست‌وهفتم مرداد تا جمعه سی‌ویکم مرداد شاهد افزایش محسوس دما و بی‌هنجاری گرما در استان قزوین هستیم.

یوسف شیخ‌الملوکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با اشاره به صدور هشدار سطح زرد شماره ۲۱ مرکز پیش‌بینی هواشناسی استان اظهار کرد: با توجه به حاکمیت الگوی گرم تابستانه در جو از فردا دوشنبه تا جمعه هفته جاری شاهد افزایش محسوس دما و بی‌هنجاری گرما نسبت به میانگین بلندمدت در همه مناطق استان قزوین هستیم.

وی افزود: با توجه به گرمای شدید هوا شاهد افزایش مصرف حامل‌های انرژی خواهیم بود و به همین دلیل مدیریت بهینه حامل‌های انرژی به ویژه استفاده بهینه از تجهیزات برودتی و وسایل سرمایشی باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل هواشناسی استان قزوین از وجود خطر گرمازدگی در گروه‌های مسن و حساس خبر داد و گفت: به همین دلیل گروه‌های مسن و بیماران باید از فعالیت در فضای باز طی ساعات گرم روز به شدت اجتناب کنند.

شیخ‌الملوکی با بیان اینکه احتمال خسارت ناشی از تنش دمایی در بخش دامداری و کشاورزی وجود دارد، ادامه داد: انجام آبیاری در ساعت‌های خنک شبانه‌روز و خودداری از برپایی آتش در طبیعت به ویژه مراتع باید مورد توجه کشاورزان، باغداران و سایر هم‌استانی‌ها قرار گیرد.

وی عنوان کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی برای امروز و با توجه به نفوذ زبانه پرفشار و گذر امواج تراز میانی جو در پاره‌ای مناطق به ویژه ارتفاعات احتمال رگبار و رعدوبرق و در ارتفاعات شمالی پدیده مه پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر 895736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.