اجرای پروژه کندوری خیابان امام خمینی (ره) در انتظار آزادسازی ۸ پلاک

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان گفت: ۸ پلاک برای آزادسازی و اجرای پروژه کندوری خیابان امام خمینی (ره) باقی مانده است.

عباسعلی علی‌خاصی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در مسیر اجرای پروژه کندوری خیابان امام خمینی (ره) ۸ پلاک دیگر برای آزادسازی باقی مانده است، اظهار کرد: این پروژه‌ها به عنوان بخشی از برنامه‌های توسعه زیرساخت‌های شهری در نظر گرفته شده است و هدف آن‌ها بهبود جریان ترافیک و کاهش مشکلات حمل‌ونقل در این خیابان اصلی است.

وی افزود: آزادسازی این پلاک‌ها نه تنها به بهبود شرایط ترافیکی کمک می‌کند، بلکه به توسعه زیرساخت‌های شهری و افزایش کیفیت زندگی شهروندان نیز منجر خواهد شد.

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان تأکید کرد: انتظار می‌رود با اجرای این پروژه‌ها ترافیک در خیابان امام خمینی (ره) به طور قابل توجهی کاهش یابد و دسترسی به سایر نقاط شهر تسهیل شود.

علی‌خاصی گفت: شهرداری اصفهان در تلاش است تا با همکاری با مالکان پلاک‌های باقی‌مانده، روند آزادسازی را تسریع کند و به زودی شاهد آغاز عملیات اجرایی این پروژه‌ها باشد؛ این اقدامات بخشی از برنامه‌های کلان شهرداری برای بهبود زیرساخت‌های شهری و ارتقای کیفیت زندگی در اصفهان است.

کد خبر 895653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    0 0
    اتفاقا شهردار منطقه ۱۲اصفهان یکی از مدیران متواضع و کاری اصفهان است .ما شاهد برخورد ش بودیم.خیر هم هست .