فرهنگ مقاومت را برای نسل امروز بازتولید کنیم

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: ارزش‌های دفاع مقدس اصالت دارد و باید فرهنگ ایثار و مقاومت را بازتولید کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سیدرضا صالحی‌امیری در دیدار با جمعی از کارکنان آزاده وزارتخانه به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان با تأکید بر اینکه تکریم آزادگان تنها آغاز مسیر است، اظهار کرد: ارزش‌های دفاع مقدس برای ما اصالت دارد. باید فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت را بازتولید و بررسی کنیم تا ببینیم در کجای مسیر ایستاده‌ایم و برای چه شرایطی باید آماده باشیم.

وی افزود: رسالت اصلی، انتقال روحیه مقاومت و بازتولید ارزش‌های دفاع مقدس در نسل جوان است. زیرا امروز جنگ‌ها نه تنها در میدان نظامی بلکه در فضای سایبری، رسانه‌ای و فناوری‌های نوین جریان دارد و آماده‌سازی نسل آینده برای این نبرد ترکیبی حیاتی است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی بار دیگر اهمیت و ضرورت فضای مقاومت را آشکار کرد، افزود: امروز جنگ‌ها آشکار و محدود به جغرافیا نیستند. بلکه ترکیبی و پیچیده‌اند و با ابزارهایی همچون هوش مصنوعی، فضای سایبری و شبکه‌های مجازی جریان دارند. اگرچه ابزارهای جنگ از تانک و خمپاره به فناوری‌های نوین تغییر کرده اما مفهوم مقاومت و ضرورت ایستادگی همچنان پابرجاست.

وی با تأکید بر ضرورت تحلیل دقیق جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار داشت: باید موقعیت خود را بسنجیم، نیازمندی‌های مقاومت را مشخص و ساختارهای دفاعی و فرهنگی کشور را تقویت کنیم.

کد خبر 895440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.