تداوم همبستگی اربعین باید در طول سال جاری باشد

استاندار اصفهان گفت: اگر ما بتوانیم کاری کنیم که این مشارکت ادامه‌دار باشد که تمام تلاش ما نیز در همین راستاست ارزشمند خواهد بود. چراکه اگر اتفاقی بیفتد و در طول سال شاهد این همدلی باشیم، همه از یکدیگر با خبر باشند این بسیار ارزش دارد. به همین دلیل این موضوع باید در طول سال تداوم داشته باشد.

مهدی جمالی‌نژاد امروز_ پنجشنبه بیست و سوم مرداد_ با حضور در موکب رسانه‌ای خبرگزاری ایمنا در راهپیمایی جاماندگان اربعین در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: امیدوار هستیم که جا ماندگان اربعین، خواسته‌ها و مطالبات‌شان و نیت‌هایشان مورد قبول حضرت حق قرار گیرد.

وی افزود: اگر ما بتوانیم کاری کنیم که این مشارکت ادامه‌دار باشد که تمام تلاش ما نیز در همین راستاست ارزشمند خواهد بود. چراکه اگر اتفاقی بیفتد و در طول سال شاهد این همدلی باشیم، همسایه از حال همسایه، و هم‌محله‌ای از هم‌محله‌ای باخبر باشد، این بسیار ارزش دارد. به همین دلیل این موضوع به‌عنوان یک نماد باید در طول سال تداوم داشته باشد.

استاندار اصفهان تصریح کرد: من نقش انسجام ملی را به دستگاه حاکمیتی وصل نمی‌کنم، بلکه آن را به خود مردم نسبت می‌دهم. آن‌قدر شعور، فهم و آگاهی مردم زیاد بود که خودشان این امر را رقم زدند. ما مسئولان شگفت‌زده شدیم که در این شرایط سخت، مردم نکته‌سنج بودند و وحدت و اتحاد خود را حفظ کردند.

جمالی‌نژاد ادامه داد: استانداری وظایف، تکالیف و مأموریت‌های خود را به‌جد انجام می‌دهد. در ایام پیاده‌روی اربعین نیز به همکارانم تأکید کردم که فضا را برای حضور پرشور مردم آماده کنند. همچنین گفتم که باید در ایران بستر مناسبی برای اربعین فراهم کنیم، آماده خدمت‌رسانی باشیم و رضایت مردم را جلب کنیم.

وی در پایان گفت: اگر بتوانیم با مردم صادق و شفاف باشیم و دچار دوگانگی نشویم، همین امر موجب استحکام و اعتمادسازی خواهد شد. اما اگر این‌گونه نباشد، سرمایه‌سوزی است. بنابراین اگر بتوانیم در میان مردم حضور داشته باشیم، بهترین چسبندگی، سرمایه و همبستگی حاصل خواهد شد.

کد خبر 894736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.