حل اختلاف دیرینه اراضی شهرک صنعتی شیراز / مشوق‌های بی‌سابقه برای انرژی خورشیدی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به اختلاف قدیمی بر سر اراضی ورودی شهرک صنعتی شیراز با روستای گچی و حل این اختلاف دیرینه گفت: این اختلاف به خرید اراضی در سال ۷۲ با قراردادی غیررسمی بازمی‌گردد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، عباس برنهاد امروز _ سه‌شنبه بیست‌ویکم مرداد_ در نشست خبری به تفصیل درباره مشوق‌های سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر، چالش‌های تأمین آب و زمین در شهرک‌های صنعتی و همچنین وضعیت شهرک صنعتی شیراز توضیح داد.

وی با اشاره به ناترازی برق در سطح کشور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی فارس برای تشویق صنعتگران به احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، مشوق‌های ویژه‌ای در نظر گرفته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفت: برای کسانی که آمادگی احداث نیروگاه‌های خورشیدی را دارند، ۵۰ درصد تخفیف برای اراضی و تا ۲۵ درصد مشوق‌های دیگر در نظر گرفته‌ایم که در مجموع تا ۷۵ درصد تخفیف شامل حال سرمایه‌گذاران این بخش می‌شود.

برنهاد با اشاره به چالش تأمین آب در برخی شهرک‌ها گفت: صدور مجوز برای صنایع آب‌بر، پس از بررسی اهلیت و میزان نیاز به آب صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: شهرک‌های شمالی فارس پتانسیل صنایع آب‌بر را دارند، در حالی که مناطق جنوبی استان فاقد این مزیت هستند.

برنهاد از خرید ۱۵۰ لیتر بر ثانیه پساب برای استفاده صنایع آب‌بر خبر داد و افزود: صنایع غذایی در استفاده از پساب با چالش روبه‌رو هستند اما سایر صنایع مشکلی در این زمینه ندارند.

وی با اشاره به اختلاف قدیمی بر سر اراضی ورودی شهرک صنعتی شیراز با روستای گچی گفت: این اختلاف به خرید اراضی در سال ۷۲ با قراردادی غیررسمی بازمی‌گردد.

برنهاد توضیح داد: برای رفع این مشکل، مقرر شده است ۱۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستاییان را تحویل گرفته و در مقابل، ۴ تا ۵ هکتار اراضی صنعتی به آن‌ها واگذار کنیم که با رضایت کشاورزان همراه بوده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به ۴۷۰۰ قرارداد و ۲۰۰۰ واحد فعال صنعتی، کارگاهی و خدماتی در شهرک صنعتی شیراز از مقاومت این شهرک در برابر بحران‌ها سخن گفت: حتی در زمان جنگ ۱۲ روزه، هیچ واحدی در این شهرک تعطیل نشد.

برنهاد با اشاره به لزوم تعریض جاده ورودی شهرک صنعتی شیراز گفت: طبق قانون، احداث زیرساخت‌ها تا درب شهرک بر عهده دستگاه‌های خدمات‌رسان است.

وی در پایان افزود: از استاندار درخواست کرده‌ایم که جاده ورودی شهرک صنعتی شیراز تعریض شود که ایشان موافقت کردند و مقرر شد دستگاه‌های مختلف وارد عمل شوند، این پروژه حدود ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد و ما برای تأمین آن نیازمند تسهیلات هستیم.

کد خبر 894259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.