خبرنگاران پرچمداران آگاهی و دانایی در جامعه هستند

دادستان اصفهان به مناسبت روز خبرنگار پیام تبریک صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دادستانی اصفهان، سید محمد موسویان دادستان اصفهان به مناسبت روز خبرنگار پیام تبریک صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
«ن والقلم و ما یسطرون»

۱۷ مرداد ماه مصادف با سالروز شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی و روز خبرنگار است. این روز یادآور عرصه‌ای پرمسئولیت و خطیر و فرصتی برای قدردانی از زحمات انسان‌هایی است که مجاهدانه برای بازگویی و انعکاس حقایق، پرچم آگاهی و دانایی و دانستن را بر دوش گرفته و چراغ راه جامعه خویش گشته‌اند.

روز خبرنگار یادآور مجاهدان بی ادعایی است که جان در کف اخلاص گذاشتند تا رسالت خطیر خود را به سرانجام رسانند، خبرنگارانی که در برهه‌های مختلف یار و همراه مردم و مسئولان بوده‌اند. آنانی که دانستن را حق مردم می‌دانند و با رعایت اخلاق حرفه‌ای و با شجاعت در جهت نهادینه شدن حقوق شهروندی و تنویر افکار عمومی تلاش می‌کنند.

بی‌تردید، نقش خبرنگاران در ارتقای آگاهی عمومی و تقویت سرمایه اجتماعی در جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری حائز اهمیت است؛ به‌ویژه در شرایطی که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی)، جهاد تبیین را ضرورتی تاریخی دانسته‌اند.

در استان اصفهان نیز همواره با وجود چنین انسان‌های آگاه و متعهدی شاهد خلق و ثبت لحظات زیبایی از تعهد و مسئولیت پذیری اجتماعی خبرنگاران در هنگامه‌های سخت بوده‌ایم.

آری در حماسه بزرگ اربعین، جنگ تحمیلی رژیم منحوس صهیونی و دیگر وقایع و رخدادها حقیقتاً نقش اصحاب رسانه و خبرنگاران بی‌بدیل و شایسته تقدیر است.

اینجانب ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار به ویژه شهید مظلوم محمود صارمی، فرا رسیدن ۱۷ مرداد روز خبرنگار را به تمامی اصحاب قلم و رسانه استان که صادقانه و خالصانه در عرصه مهم اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و انعکاس خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی و اقدامات و فعالیت‌های قوه قضائیه در حوزه‌های گوناگون تلاش می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و توفیق، عزت و سلامتی همگان را از درگاه ایزد منان مسئلت می‌نمایم.

کد خبر 892840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.