به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و بهنقل از روابط عمومی دادگستری استان، عباس پوریانی اظهار کرد: حسب گزارش واصله درباره تخلفات و اقدامات غیرقانونی احدی از کارکنان دفتر خدمات الکترونیک قضائی در رامسر، مراتب در دستور کار مأموران حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران قرار گرفت.
وی افزود: با رصد دقیق اطلاعاتی و اقدامات فنی، متهم شناسایی و پس از جمعآوری مدارک و مستندات لازم از سوی مأموران حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران دستگیر شد.
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: مشارالیه پس از تشکیل پرونده در یکی از شعب دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رامسر با صدور قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شد.
پوریانی با بیان اینکه متهم در بازجوییهای اولیه به بزه انتسابی خود اقرار داشته است، مطرح کرد: ادعای نفوذ در مجموعه دادگستری، سو استفاده از موقعیت شغلی، دریافت وجه به بهانه گرفتن رأی از شعب، کارچاقکنی و غصب عنوان از جمله برخی عناوین اتهامی متهم است.
وی همچنین از برخورد قاطع قضائی با فرد مدعی نفوذ در دادگستری میاندورود خبر داد و خاطرنشان کرد: در پی وصول گزارش به دادستانی میاندورود مبنی بر فعالیت شخصی با ادعای نفوذ نزد مقامات دادگستری و به تبع آن سو استفاده از خانمهای مراجعهکننده به مرجع قضائی، موضوع در دستور کار ویژه دادگستری شهرستان قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به اینکه با دستور ویژه از سوی دادستان شهرستان میاندورود جهت پیگیری موضوع، یکی از بزهدیدگان شناسایی و طی تحقیقات از وی، متهم اصلی پرونده شناسایی و دستور جلب مشارالیه صادر شد، اضافه کرد: متهم در تحقیقات ابتدایی، اتهام وارده را انکار کرد؛ اما در رویارویی حضوری با خانم بزه دیده در دادسرا و پاسخ به سوالات مقام قضائی، به ارتکاب جرایم انتسابی، اقرار کرد.
پوریانی با بیان اینکه غصب عنوان کارمند دادگستری، ایجاد مزاحمت برای بانوان، تظاهر به امر وکالت و ادعای اعمال نفوذ نزد مقامات قضائی از جمله برخی عناوین اتهامی متهم است، گفت: مشارالیه پس از تشکیل پرونده و با صدور قرار تأمین کیفری مناسب به زندان معرفی شد.
وی تاکید کرد: برخورد دادگستری مازندران با افرادی که به هر نحوی با اقدامات خلاف خود موجب خدشهدار شدن وجهه دستگاه قضائی شوند، جدی، قاطع و قانونی خواهد بود.


نظر شما