استقرار اکیپ‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی در پایانه‌های مرزی استان خوزستان

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان از آمادگی کامل و استقرار تیم‌های بهداشتی، قرنطینه‌ای و نظارتی اداره‌کل دامپزشکی استان در محل استقرار مواکب در پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه به منظور تأمین سلامت زائران اربعین خبر داد.

ناصر عسکری‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: در آستانه فرارسیدن ایام اربعین حسینی (ع) و آغاز حرکت گسترده زائران به سوی عتبات عالیات، اکیپ‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای اداره کل دامپزشکی استان خوزستان با هدف نظارت مستمر بر سلامت فراورده‌های خام دامی مصرفی مواکب و جلوگیری از ورود غیرمجاز هرگونه دام، پرنده، دارو و مواد بیولوژیک دامی در برگشت زائرین در دو پایانه مرزی مهم استان، شلمچه و چذابه مستقر شده‌اند.

وی افزود: با توجه به موقعیت ویژه استان خوزستان در مسیر تردد میلیون‌ها زائر اربعین حسینی، اداره‌کل دامپزشکی استان با بسیج همه ظرفیت‌ها، اکیپ‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای را به صورت ۲۴ ساعته در مرزهای شلمچه و چذابه مستقر کرده است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان ادامه داد: ذبح دام در مواکب به هیچ عنوان مجاز نیست، زیرا این اقدام می‌تواند منجر به آلودگی محیط و افزایش شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام شود و تقاضا می‌شود موکب‌داران برای ذبح دام‌های خود به کشتارگاه‌های سطح استان و شهرستان‌های مرزی مراجعه کنند.

عسکری‌فرد تاکید کرد: شهروندان ضمن رعایت نکات و توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی از حمل هرگونه دام و پرنده زنده یا فراورده‌ها یا دارو و مواد بیولوژیک دامی در مسیر رفت به ویژه زمان بازگشت خودداری کنند تا سلامت خود و دیگران به خطر نیفتد.

کد خبر 890801

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.