۱۳ محدوده زیست‌محیطی مورد هجوم دشمن قرار گرفت

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان محیط زیست گفت: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ۱۳ محدوده زیست محیطی ما مورد هجوم دشمن قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شینا انصاری امروز_ پنجشنبه نهم مرداد_ در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان اظهار کرد: محیط‌بانان ما قشر مظلومی هستند.

وی افزود: برای حفاظت از محیط‌زیست نیازمند حمایت گروه‌های مختلف به ویژه روحانیت هستیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: در آموزه‌های دینی ما توجه به محیط‌زیست تاکید شده است.

انصاری ادامه داد: هم‌زمان با فرارسیدن ایام اربعین حسینی (ع) موکب ویژه محیط‌زیست با هدف خدمات‌رسانی به زائران حسینی راه‌اندازی شده است.

دولت با قدرت به دنبال حفظ منابع طبیعی و مدیریت صحیح آب است

حمید ملانوری شمسی، استاندار همدان نیز با تاکید بر اهمیت ویژه‌ای که دولت به موضوع محیط زیست و منابع طبیعی، به‌ویژه مدیریت منابع آب، قائل است، گفت: در شرایط کنونی، دولت با جدیت بیشتری به این مسائل توجه دارد و هدف ما دستیابی به نتایج مؤثر در این حوزه‌هاست.

وی افزود: دستیابی به این هدف نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، هم‌اندیشی و تعامل سازنده میان تمامی ذی‌نفعان است.

استاندار همدان ادامه داد: هیچ‌یک از مسائل محیط زیستی و منابع طبیعی به تنهایی حل نمی‌شود و باید همکاری همه‌جانبه در این زمینه صورت گیرد.

معاون رییس جمهور: ۱۳ محدوده زیست‌محیطی مورد هجوم دشمن قرار گرفت

وی همچنین با اشاره به نقش برجسته رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و افزایش آگاهی عمومی بیان کرد: فعالیت‌های رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی، به ویژه در موضوعات محیط زیست، برای ارتقای بینش مردم و در نتیجه همکاری بیشتر جامعه با دولت بسیار تعیین‌کننده است.

ملانوری تاکید کرد: هدف نهایی ما ایجاد تعامل دو جانبه مؤثر میان دولت، ملت و تمام بهره‌برداران است تا با مدیریت صحیح منابع طبیعی، به یک محیط زیست سالم و پایدار دست یابیم و در این راستا، همگان باید نقش خود را ایفا کنند.

به گزارش ایمنا، بازدید از غار علیصدر و موکب سبز از برنامه‌های روز نخست سفر شینا انصاری به همدان است.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست عصر چهارشنبه هشتم مرداد برای بازدید از چند طرح زیست محیطی وارد استان همدان شد.

شرکت در کارگروه رسانه و محیط زیست و نشست با فعالان محیط زیست و بازدید از کارخانه شیشه از دیگر برنامه‌های رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در استان همدان است.

کد خبر 890357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.