به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای با حضور در منزل سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی، ضمن تفقد از خانواده آن شهید والامقام و تبریک و تسلیت شهادت آن مجاهد مخلص با اشاره به جلسات مستمر و مرتبی که طی مدت اخیر به واسطه مسئولیت خطیر سردار کاظمی با وی داشت، اظهار کرد: تقوا، خداترسی، تعهد و اخلاص سردار کاظمی حقیقتاً ستودنی بود.
وی افزود: سردار کاظمی عهدهدار مسئولیت خطیر و سنگینی در ریاست سازمان اطلاعات سپاه بود و در این مسئولیت، اهتمام مجدانهای به رعایت مرّ قانون و حفظ آبرو و حیثیت افراد جامعه داشت. سردار کاظمی بهعنوان متولی سازمان اطلاعات سپاه، به موازات اینکه به موازین و شگردهای امور اطلاعاتی و امنیتی اِشراف بالایی داشت، متخلق به اخلاق حرفهای نیز بود.
قاضیالقضات تصریح کرد: سردار کاظمی مراقبت زیادی نسبت به رعایت حقوق افراد و حفظ حقوق بیتالمال داشت. از خداوند متعال درخواست داریم که شهدای جنگ تحمیلی اخیر ما را با شهدای کربلا و یاران و اصحاب سیدالشهداء محشور فرمایند.
همچنین در این دیدار، اعضای خانواده شهید کاظمی به بیان بعضی ویژگیها و خصایص این شهید والامقام پرداختند.
برادر شهید کاظمی طی سخنانی با بیان اینکه شهادت، آرزوی دیرینه و همیشگی سردار کاظمی بود، گفت: شهید کاظمی همواره بر حضور در مراسم گرامیداشت شهدا تاکید فراوان داشت.
داماد شهید کاظمی نیز در این دیدار با بیان اینکه توفیق خدمتگزاری به مردم که مسئولان از آن بهرهمند هستند، کمتر از توفیق شهادت نیست، اظهار کرد: شهید کاظمی همواره بر مقوله «صیانت از آبروی مردم» تاکید فراوان داشت.
وی عنوان کرد: سادهزیستی و توجه فراوان به رعایت بیتالمال از جمله ویژگیهای بارز و برجسته شهید کاظمی بود.
در پایان این دیدار صمیمی، نماز مغرب و عشاء به جماعت و با حضور رئیس قوه قضائیه، در منزل شهید کاظمی اقامه شد.



نظر شما