به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، حجتالاسلام محمدجواد حاجعلیاکبری امروز _سهشنبه هفتم مرداد_ در همایش «مسجد شایسته خراسان شمالی»، مسجد را خانه خدا و محور عبودیت دانست و اظهار کرد: مسجد مکانی است که مؤمنان باید با روحیهای سرشار از طهارت، پاکی جسم و جان و عشق به زیست مؤمنانه، خود را به زیباییهای توحیدی بیارایند.
وی با تأکید بر اینکه مسجد نباید محل اختلاف باشد، افزود: بروز اختلاف در مسجد نشانهای از نفوذ شیطان و غلبه منیت است، در حالیکه در نگاه قرآنی، مسجد محل تطهیر و جایی برای بندگان پاک و نورانی خداوند است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه «پاکجویی» و «طهارت» از ویژگیهای اصلی مؤمنان مسجدی است، ادامه داد: مسجد تراز انقلاب اسلامی تربیتکننده مؤمنان مجاهد و شهادتطلب است، همان کارکردی که قرآن کریم برای مسجد در نظر گرفته است.
حاج علی اکبری عنوان کرد: همه دستگاههای فرهنگی و انقلابی وظیفه دارند برای بازگرداندن مساجد به جایگاه اصلیشان در تربیت نیروی انسانی طراز انقلاب اسلامی تلاش کنند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تأکید کرد: همانگونه که وعده الهی در قرآن آمده، کارکرد اصلی مسجد پرورش شهید و مجاهد از دل اجتماع مؤمنان است.


نظر شما