اختصاص اتوبوس با هدف تسهیل زیارت زائران اربعین در قم

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قم گفت: با توجه به میزبانی شهر قم در ایام اربعین حسینی، لازم است اتوبوس‌هایی ویژه در مسیرهای حرم مطهر حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران و آستان‌های مقدسه همچون سال‌های گذشته برای خدمات‌رسانی به زائران پیش‌بینی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، نرجس نیازمند امروز_ دوشنبه ششم مرداد _ در یکصد و هفتاد و ششمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین‌الدین برگزار شد، درباره لایحه توزیع آسفالت در حیاط مدارس اظهار کرد: این اقدام از دوره ششم شورا آغاز شده و تاکنون به‌صورت پراکنده ادامه پیدا کرده است.

وی با اشاره به لزوم دقت در اجرای این طرح افزود: در برخی موارد که برای روکش آسفالت بازدیدهایی انجام می‌شود، کیفیت مطلوبی دیده نمی‌شود، از این‌رو از مدیریت شهری تقاضا داریم نظارت دقیقی بر کیفیت، شیوه اجرا و نحوه توزیع آسفالت انجام شود.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: این اقدام یکی از خدمات خوب و مؤثر شهرداری قم بوده که باید به شکل مناسب و با کیفیت ادامه پیدا کند.

نیازمند با اشاره به نقش مهم مدیران مدارس در ارتقای کیفیت محیط آموزشی گفت: مدیران مدارس نیز لازم است در تعامل با مدیران شهری، برای ایمن‌سازی حیاط مدارس، بهسازی آسفالت و حتی نقاشی دیوارهای پیرامونی همکاری داشته باشند چراکه فصل تابستان بهترین فرصت برای اجرای این اقدامات است.

وی با اشاره به نزدیک شدن ایام اربعین حسینی عنوان کرد: قم در ایام اربعین میزبان زائران بسیاری از استان‌ها و شهرهای مختلف کشور و حتی کشورهای متنوع خواهد بود و بسیاری از این زائران پیش از حرکت به کشور عراق و نیز پس از بازگشت، یک شب در قم اسکان دارند.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قم خواستار برنامه‌ریزی برای حمل‌ونقل زائران در ایام اربعین شد و تصریح کرد: لازم است اتوبوس‌هایی ویژه در مسیرهای حرم مطهر حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران و آستان‌های مقدسه همچون سال‌های گذشته برای خدمات‌رسانی به زائران پیش‌بینی و این امتیاز ویژه برای رفاه حال زائران حسینی فراهم شود.

کد خبر 889211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.