پیشنهادی برای تکمیل محور طریق‌الرضا؛ مشارکت ۵۰ درصدی وزارت راه و اعتماد به پیمانکاران یزدی

نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت محور یزد-طبس پیشنهاد مشارکت برابر استان و وزارت راه برای اتمام ۷۵ کیلومتر باقی‌مانده را مطرح نموده و گفت: سپردن پروژه به شرکت‌های بومی یزد راهکار اصلی جلوگیری از تأخیر و فسخ قراردادها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، محمدصالح جوکار امروز -پنجشنبه دوم مرداد- در آئین بهره‌برداری از ۵۰ کیلومتر باند دوم محور مواصلاتی یزد-طبس که با حضور بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و جمعی از مسئولین برگزار شد، اظهار کرد: این پروژه، اهمیت حیاتی دارد و به یک نقشه راه روشن برای اتمام آن نیاز است.

وی با اشاره به نام‌گذاری این محور به «طریق‌الرضا» به دلیل تردد بالای زائران امام هشتم (ع) از مرکز و جنوب کشور، گفت: این پروژه یک مسئله ملی است و زیبنده نیست که به دلیل کم‌کاری‌ها، به نقطه‌ای ناامن برای زائران تبدیل شود. مردم ما که همواره پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند، شایسته بهترین خدمات هستند.

نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی برای پایان دادن به وضعیت فعلی، پیشنهادی عملی داد و تصریح کرد: ما حاضریم برای تکمیل ۷۵ کیلومتر باقی‌مانده، پنجاه-پنجاه با وزارتخانه مشارکت کنیم. بیایید همین امروز توافق‌نامه را بنویسیم و امضا کنیم تا این کار بزرگ با همت مشترک به سرانجام برسد.

جوکار سپردن کار به شرکت‌های توانمند داخل استان را شرط اصلی موفقیت دانست و تصریح کرد: تجربه نشان داده واگذاری پروژه‌ها به شرکت‌های غیربومی که اهلیت لازم را ندارند، جز اتلاف وقت و منابع حاصلی ندارد. چرا باید پروژه‌ای بعد از هفت سال به نقطه فسخ قرارداد برسد؟

وی افزود: راه حل روشن است؛ به پیمانکاران یزدی اعتماد کنید. شرکت‌های توانمند استان هم تخصص دارند و هم تعهد، وقتی کار را به خودشان بسپارید، آن را به بهترین شکل و در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهند. این رویکرد باید به یک سیاست ثابت برای تمام پروژه‌های استان تبدیل شود.

نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی الگوی مشارکت خیریی را در طرح‌های عمرانی، الگویی موفق برای تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی دانست.

کد خبر 887947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.