به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز _ پنجشنبه دوم مرداد _ در نشست ویژهای که بهمنظور بررسی مسائل و مشکلات بخش گواور برگزار شد، با قدردانی از حضور فعال مردم و مسئولان، بر لزوم ایجاد ارتباطی مستمر و دوسویه بین مسئولان و مردم تأکید کرد.
وی هدف اصلی این جلسات را تصمیمگیریهای مؤثر و پیگیری جدی برای رونق بخشها و مناطق دانست و افزود: حضور مدیران اجرایی و گفتوگوی مستقیم با مردم فرصتی برای گرهگشایی از مشکلات و شنیدن بیواسطه مطالبات مردمی است.
استاندار کرمانشاه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره ضرورت حضور میدانی مسئولان در بین مردم، گفت: تمام امکانات در اختیار نظام متعلق به مردم است و وظیفه ما خدمترسانی صادقانه و بیمنت به آنهاست.
وی در ادامه با اشاره به مسائل مطرحشده در این نشست، برخی پاسخهای مدیران را ناکافی و غیرقانعکننده دانست و تصریح کرد: مدیران باید با صداقت و شفافیت با مردم سخن بگویند و آنان را در جریان اقدامات و موانع قرار دهند تا اعتماد عمومی حفظ و تقویت شود.
حبیبی درباره مصوبات سفرهای شهرستانی نیز گفت: پیگیری این مصوبات بر عهده معاون عمرانی استانداری است و در دور دوم این سفرها، با حضور مسئولان محلی و نمایندگان مردم، روند اجرای آنها مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
وی همچنین از برنامهریزی برای ارائه گزارشی از پیشرفت طرحهای سامانه گرمسیری، بهویژه در شهرستان گیلانغرب، خبر داد و آن را گامی کلیدی در توسعه اقتصادی و افزایش اشتغال منطقه عنوان کرد.
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به نقاط کور مخابراتی در استان، اظهار داشت: این موضوع با وزیر ارتباطات و معاون اول رئیسجمهور مطرح شده و وعدههایی برای بهبود پوشش آنتندهی بهویژه در مناطق مرزی داده شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأخیر در اجرای عملیات توسعه سه میدان نفتی در گیلانغرب، از وزارت نفت خواست نسبت به این تأخیرها پاسخگو باشد.
حبیبی درباره قطعی برق در مناطق گرمسیری نیز دستور داد: شرکت توزیع برق گزارشی جامع از وضعیت کنونی و طرحی اجرایی برای مدیریت قطعیها در این مناطق ارائه کند.
همچنین موضوعاتی همچون نهضت ملی مسکن، تأمین آب شرب شهر سرمست و روستاهای اطراف، ارتقای سطح بخش گواور، توسعه زیرساختهای جادهای و تقویت مرز سومار از دیگر محورهای این جلسه بود که وی خواستار پیگیری جدی دستگاههای مربوطه و ارائه گزارش عملکرد آنها شد.
استاندار کرمانشاه در پایان ابراز امیدواری کرد که برگزاری این نشستها منجر به گشایش در امور مردم و رفع مشکلات اساسی آنها شود و خاطرنشان کرد: امید دارم ثمره این جلسات، خیر و برکت برای مردم منطقه باشد.




نظر شما