توسعه محتوای فارسی در فضای مجازی کلید مقابله با تهدیدات فرهنگی است

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: وابستگی به محتوای خارجی و کم‌توجهی به میراث فرهنگی ایران، تهدیدی جدی برای هویت ملی است؛ توسعه محتوای فارسی در فضای مجازی کلید مقابله با تهدیدات فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدمحمدامین آقامیری عصر امروز _چهارشنبه یکم مرداد_ در نخستین نشست شورای فضای مجازی استان اصفهان اظهار کرد: نسل امروز نسل مهاجم به فضای مجازی شناخته می‌شود و اعتیاد به فضای مجازی برای بسیاری به معضلی تبدیل شده و باید با برنامه‌ریزی دقیق، این چالش را مدیریت کنیم.

وی افزود: زیرساخت‌های پایدار در فضای مجازی موضوع مهمی است، اگرچه برخی استان‌ها در حوزه زیرساخت مشکلاتی دارند، اما شبکه ملی اطلاعات می‌تواند به ثبات و تاب‌آوری خدمات دیجیتال کمک کند و این موضوعی است که در دفاع مقدس ۱۲ روزه در برابر رژیم صهیونیستی به چشم آمد و از ابتدای جنگ تا امروز مورد تهاجم گسترده حملات سایبری قرار گرفتیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: لایه دوم چالش‌های فضای مجازی لایه محتوایی است و تهدید اصلی، هجوم فرهنگ بیگانه از طریق زبان انگلیسی است، اما این فرصت نیز وجود دارد که با سرمایه‌گذاری روی محتوای فارسی، میراث دینی و ادبی ایران را به جهان معرفی کنیم.

آقامیری عنوان کرد: هزینه‌های سنگین برای تولید سریال‌های کم‌اثر صرف می‌شود، درحالی‌که می‌توان با تولید محتوای دیجیتال جذاب به کمک هوش مصنوعی هزینه‌ها را بسیار کاهش داد و این صرفه جویی برای کشور بسیار مفید است.

وی تصریح کرد: امروزه افراد به‌جای تعاملات سنتی، در فضای مجازی جمع می‌شوند و اگر نتوانیم کانال‌های ارتباطی قوی ایجاد کنیم، شکاف بین اقشار جامعه بیشتر خواهد شد. در جنگ‌های نوین و جنگ شناختی جنگ سایبری یکی از خطرات امروز است و دشمنان با ابزارهای مختلف به دنبال تخریب افکار عمومی هستند، راه‌حل مشکلات کشور فقط در خدمات دیجیتال نیست، اما فضای مجازی می‌تواند به عدالت اجتماعی، خدمات دولتی و حتی توسعه ورزش همگانی کمک کند.

کد خبر 887664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.