اولتیماتوم استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مدیران برای جذب اعتبارات عمرانی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی استان جذب نشده‌است و مسئولان دستگاه‌های اجرایی ظرف یک هفته آینده باید این اعتبارات را جذب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی امروز_ چهارشنبه یکم مرداد_ در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که با حضور نمایندگان کهگیلویه بزرگ و گچساران و باشت در مجلس، شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: از کل اعتبارات چهارهزار و ۸۵۰ میلیارد تومانی سال گذشته، حدود یک‌هزار و۶۰۰ میلیارد تومان معادل ۲۰ درصد هنوز جذب نشده‌است.

وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد بودجه دولت هزینه‌ای و تنها ۱۰ درصد آن عمرانی است، افزود: تأخیر در جذب اعتبارات نه‌تنها باعث افزایش فشار کاری است، بلکه کیفیت اجرای پروژه‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی یک‌هفته مهلت دارند تا برای جذب اعتبارات برنامه‌ریزی کنند، گفت: در صورت اقدام نکردن، شورای برنامه‌ریزی استان مجاز به جابه‌جایی این اعتبارات است.

وی با تأکید بر لزوم جذب به‌موقع اعتبارات سال‌جاری تصریح کرد: هیچ‌گونه تعللی در این زمینه پذیرفته نیست.

اولتیماتوم استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مدیران برای جذب اعتبارات عمرانی

رحمانی با اشاره به کمبود منابع ملی در حوزه ورزش، از پیشنهاد مولدسازی املاک ورزشی به عنوان راه‌حلی برای رفع مشکلات این بخش خبر داد و خاطرنشان کرد: از ۳۰۰ ملک ورزشی استان، تنها ۹ مورد سنددار هستند.

وی با انتقاد از پیشرفت کند هزینه‌کرد اعتبارات ورزشی، افزود: فرمانداران در این زمینه نظارت بیشتری داشته باشند.

اولتیماتوم استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مدیران برای جذب اعتبارات عمرانی

کد خبر 887568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.