سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، محور توسعه اردبیل است

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی اردبیل گفت: سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، محور توسعه استان است و از تمام سرمایه‌گذاران در بخش کشاورزی استقبال کرده و از هیچ‌گونه همکاری و مساعدتی دریغ نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی، علی حسین احدی‌عالی اظهار کرد: در جمع‌بندی مطالب مطرح شده، حضور شرکت‌های سرمایه‌گذاری در استان اردبیل را فرصتی مغتنم برای تبدیل قابلیت‌ها و توانمندی‌های بالقوه استان در بخش کشاورزی به توانمندی‌های بالفعل دانست.

وی افزود: استان از تمام سرمایه‌گذاران در بخش کشاورزی استقبال کرده و از هیچ‌گونه همکاری و مساعدتی دریغ نخواهد کرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی اردبیل گفت: سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، محور توسعه استان است و از تمام سرمایه‌گذاران در بخش کشاورزی استقبال کرده و از هیچ‌گونه همکاری و مساعدتی دریغ نخواهد کرد و محور توسعه، عمران و آبادانی استان اردبیل در گرو بخش کشاورزی است، سرمایه‌گذاری در این بخش موجب افزایش تولید پایدار در محصولات استراتژیک و کلیدی و همچنین اشتغال جوانان تحصیل‌کرده و فعال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه استان اردبیل تنها یک درصد از خاک کشور را تشکیل می‌دهد، تصریح کرد: این استان بیش از چهار درصد تولیدات کل کشور را به خود اختصاص داده است.

وی سرمایه‌گذاری در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی را یکی از ضروریات استان برشمرد و افزود: باید با گسترش این صنایع جلوی ضایعات محصولات تولیدی را بگیریم و از خام‌فروشی محصولات نیز جلوگیری کنیم، تنها در این صورت است که می‌توان در توسعه پایدار، اشتغال پایدار و تولید ثروت موفق بود.

کد خبر 887486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بهزاد IR ۰۶:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۸
    0 0
    در این بی‌آبی محور توسعه کشاورزی که ۹۰ درصد از آب استان رو به هدر میده چه معنی داره