به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی شورای شهر شیراز، مسعود زارعی اظهار کرد: گزینش این افراد از میان ۸۰۰ داوطلب واجد شرایط با حضور نماینده استانداری و پوشش تصویری کامل مراحل آزمون عملی، در حال انجام است تا شفافیت فرایند تضمین شود.
وی افزود: ثبت لحظهبهلحظه آزمون توسط ۱۶ دوربین، امکان بررسی مستندات در صورت طرح اعتراض را فراهم کرده و مانع از تضییع حقوق داوطلبان میشود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیطزیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به تجربیات گذشته و پیگیری برخی اعتراضها در مراجع قضائی، تاکید کرد: سازمان آتشنشانی با رویکرد شفاف و پاسخگو آماده بررسی درخواست داوطلبان است.
وی با بیان اینکه آتشنشانان به طور مستقیم با جان مردم سروکار دارند، اظهار کرد: اولویت گزینش، افراد متعهد و توانمندی هستند که بتوانند آمادگی عملیاتی شهر در برابر حوادث را ارتقا دهند.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز ابراز امیدواری کرد: با جذب نیروهای جدید، بخشی از کمبود نیروی انسانی آتشنشانی جبران شده و سرعت و کیفیت پاسخگویی به حوادث شهری افزایش یابد.


نظر شما