کشف ۸ دستگاه ماینر استخراجگر ارز دیجیتال در محمودآباد

فرمانده انتظامی محمودآباد از کشف هشت دستگاه ماینر غیرمجاز به ارزش پنج میلیارد ریال از یک واحد صنعتی در این شهرستان خبر داد.

حسین کیانمهر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی شهرستان محمودآباد با انجام اقدامات پلیسی از فعالیت تعدادی ماینر غیرمجاز در یک واحد صنعتی در شهرستان مطلع شدند.

وی افزود: در این رابطه مأموران با اطمینان از صحت موضوع ضمن هماهنگی با مرجع قضائی و همراهی مأموران اداره برق به محل مورد نظر مراجعه و در بازرسی از آن، هشت دستگاه ماینر غیر مجاز که به منظور استخراج ارز دیجیتال به صورت غیر قانونی در حال فعالیت بود، کشف کردند.

فرمانده انتظامی محمودآباد با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش دستگاه‌های کشف شده را بالغ بر پنج میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

کیانمهر خاطرنشان کرد: افرادی هستند که برای منفعت و سود بیشتر خود انرژی برق را با نصب و راه‌اندازی ماینرهای قاچاق هدر می‌دهند که این افراد با برخورد قاطع و قانونی روبه‌رو خواهند شد و پلیس با هرگونه اخلال در روند اقتصادی طبق قانون برخورد جدی می‌کند.

کد خبر 887126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.